Читайте нас в соціальних мережах

У ЦНАПі Гусятина військові можуть оновити свої дані

Четвер, 23 травня 2024 18:00
У ЦНАПі селища Гусятин, що на Тернопільщині, військовозобов'язані мають змогу оновити свої дані. 

"Відповідно до рішення Гусятинської селищної ради від 20 травня 2024 року № 2158 перелік послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради, доповнено послугою щодо оновлення даних військовозобов’язаних. Усі працівники відділу ЦНАП отримали доступ до сервісу з актуалізації даних і розпочали прийом громадян з надання даної послуги", - відзначили у Гусятинській селищній раді. 

Для оновлення даних військовозобов’язаних через ЦНАП необхідно - прийти до відділу ЦНАП особисто, надати працівнику центру - паспорт громадянина України,  реєстраційний номер облікової картки платника податків, актуальний номер телефону,  адресу електронної пошти (за наявності) та дані про фактичне місце проживання.

За результатами опрацювання заяви формується витяг про актуалізацію даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, який видається заявнику.

Нагадуємо, що відділ «Центр надання адміністративних послуг» Гусятинської селищної ради розташований за адресою: селище Гусятин, провулок Героїв Майдану, 1, 1-й поверх, праве крило.


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ