Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянина, який перебував у міжнародному розшуку, затримали в Німеччині та відправили додому

Четвер, 06 серпня 2015 10:50
Вночі 29 березня 2014 року на масиві «Дружба» у м. Тернополі раніше судимий місцевий мешканець разом з іншою особою вчинив хуліганські дії та умисно спричинив тяжкі тілесні ушкодження потерпілому. Усвідомивши усю відповідальність за скоєне, злочинець втік у Німеннину. 

Та сховатись від українського правосуддя йому не вдалось. Чоловіка оголосили у міжнародний розшук і вже зовсім скоро підозрюваного затримали німецькі правоохоронці. Згодом німецька сторона погодилась здійснити екстрадицію жителя Тернополя та подальшого притягнення його до кримінальної відповідальності.

Як повідомляють в обласній прокуратурі, відповідно до зобов’язань у сфері міжнародно-правового співробітництва, компетентними органами ФРН видано правопорушника та його доставлено в Чортківську установу виконання покарань (СІЗО).

Втікачу-хулігану повідомлено про підозру за фактами скоєння злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.2 ст.296 КК України та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Перед українською Фемідою він постане вже зовсім скоро.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ