Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині жінка запросила на ніч чоловіка у власний дім, а він пограбував її

Четвер, 25 квітня 2024 16:22
Від дій 33-річного мешканця Чортківського району постраждала жителька Саранчуківської територіальної громади, якого вона впустила у своє помешкання.

 

Жінка звернулась у поліцію і повідомила, що з її будинку невідомий викрав сумку, в якій було 100 євро, 4000 гривень та документи.

«У ході перевірки слідчі встановили особу підозрюваного - це чоловік, який раніше вже судимий за майнові злочини. Як стало відомо, до Бережан він приїхав на початку тижня. Легко входив у довіру людей, знайомився з ними, розпивав спиртні напої й після цього вони пропонували залишитися на ніч. Потерпіла - також одна з нових знайомих злодія. Вона запросила чоловіка до себе, а за деякий час після того, як він пішов, виявила зникнення речей», - розповідають правоохоронці.

Втім, залишитися непоміченим зловмиснику не вдалося.

Завдяки вчасній заяві та камерам спостереження, встановлених у місті з'ясували, що підозрюваний автобусом поїхав на Львівщину.

«Саме там, як тільки він вийшов з транспорту, його затримали правоохоронці відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі оголосили йму підозру відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває слідство», - додають в ГУНП у Тернопільській області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар