Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині збирають кошти для доньки захисника, який прооперувавши саркому поїхав на передову (фото)

Вівторок, 16 квітня 2024 18:30
12-річна Ангеліна Сенчишин, з села Великий Кунинець, що на Тернопільщині, донька військового, в якого діагностували саркому, та він зробив операцію і поїхав на передову, сама сьогодні потребує медичної допопомоги та нашої з вами фінансової підтримки. 

У родині військового з Кременечини, на прізвисько "Кум" виховується 7 дітей - сам чоловік, його син та зять служать на передовій. 

Захисник воював добровольцем, після початку повномасштабного вторгнення, йому діагностували саркому (агресивна форма онкології), а він, прооперувавшись, одразу поїхав назад на передову.

"Маючи можливості списатись за станом знищеного на війні здоров'я, він продовжував ідейно захищати Україну з любов'ю до неї і з ненавистю до ворогів, які прийшли її знищити. Зараз вимушено знаходиться на реабілітації з приводу гострої проблеми зі здоров'ям. Син та зять в цій родині також воюють в найгарячіших місцях, -йдеться у дописі "Правого сектору Тернопільщини. - У його 12-річної донечки Ангелінки перестала працювати рука, і також почали відмовляти інші кінцівки. У зв'язку з цим була проведена 8-ми годинна операція на спинному мозку. Зараз потрібно допомогти оплатити операцію. Сума є непідйомною для багатодітної родини (7 дітей). Це 65 тис. грн. Рахунок лікарі ще не надали, але у нас немає часу очікувати його, тому пізніше прикріпимо усе під дописом. Також у дитини важка форма сколіозу (53 градуси), що теж потребує обов'язкового хірургічного рівняння хребта, а це ще 300 тисяч гривень".

Ангелінка є надзвичайно чудовою і світлою дитиною, сповненою любов'ю до оточуючого світу. Вона дуже творча, сильно любить малювати. До гострої проблеми з кінцівками створювала картини для збору коштів на ЗСУ.

Допомогти Ангелінці:

- ПриватБанк

4731 2196 4103 8538

Сенчишин Надія

- Монобанка

https://send.monobank.ua/jar/3Y3eEaFtYq

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ