Читайте нас в соціальних мережах

Хата, встелена грошима: житель Тернопільщини з помічницею за 7 тис євро вивозили ухилянтів за кордон (фото)

П'ятниця, 29 березня 2024 13:47
Під час обшуку в мешканця Тернопільщини поліцейські виявили пачки з гривнями , євро та доларими - чоловік разом з помічницею організували бізнес на ухилянтах. 

За 7 тисяч євро з одного чоловік відвозив ухилянта до кордону, далі його помічниця на авто з двома малолітніми дітьми їхала до Румунії, а ухилянта ховали в багажнику. 

"Ще одну кримінальну справу по підозрюваному, який організував бізнес на ухилянтах, тернопільські слідчі скерували до суду. Що лише не вигадають такого роду «бізнесмени». Але пропозиція породжує попит. Перетин кордону у багажному відділенні позашляховиків - таку послугу за сім тисяч євро надавав житель Тернопільщини разом зі своєю помічницею. Чоловік шукав бажаючих уникнути мобілізації, довозив їх до кордону, а його спільниця ховала «клієнта» в багажнику елітного авто. Міжнародний пункт пропуску на кордоні з Румунією жінка перетинала, прикриваючись своїми двома неповнолітніми дітьми. Під час одного із таких перевезень ухилянтів правоохоронці затримали організатора. Встановлюють працівники поліції місцеперебування його спільниці", - відзначили у поліції Тернопільщини. 

Слідчі Тернопільщини під процесуальним керівництвом спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону спільно з оперативниками Тернопільського управління ДВБ та Департаменту контррозвідки СБУ викрили порушників під час перетину кордону. 

Фігуранту слідчі оголосили підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Поліцейські завершили досудове розслідування, тепер справа за Фемідою.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ