Читайте нас в соціальних мережах

Працівник Служби безпеки України скоїв ДТП у Тернополі: в реанімацію потрапила вагітна

Середа, 27 березня 2024 17:01
П’яний працівник СБУ допустив ДТП, в якому вісім потерпілих. Найбільше постраждала вагітна жінка,  яку госпіталізували медики в реанімацію.

 

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», аварія сталася близько 19:00 25 березня на перехресті вулиць Мазепи та Львівської біля закладу McDonald’s. Як розповіли свідки ДТП, водій чорного Audi Q5, повертаючи праворуч, виїхав на червоний сигнал світлофора і зіштовхнувся з кількома зустрічними автомобілями марок Suzuki, Jaguar та Volkswagen.

Постраждалі в цій аварії розповіли ZAXID.NET, що водій, який спричинив ДТП, був дуже сильно п’яний. В автомобілі був сам. За їхніми словами, він не міг вийти з машини, а пізніше намагався завести свій автомобіль, щоб утекти, однак один із постраждалих чоловіків, водій Volkswagen забрав в нього ключі.

Зі слів очевидців найбільше в ДТП постраждала водійка Suzuki. Жінка на 33 тижні вагітності, її медики швидкої допомоги забрали в реанімацію тернопільської лікарні. В ДБР Львова підтвердили що за кермом автомобіля, який скоїв масштабну ДТП в Тернополі, перебував правоохоронець однієї із силових структур. Як стало відомо ЗМІ, це діючий працівник Служби безпеки України.

Наразі працівники ДБР розслідують обставини аварії.

«Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху – за ч. 1 ст. 286-1 КК України. Автомобіль, за кермом якого перебував працівник правоохоронного органу, проігнорувавши червоний сигнал світлофора, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з трьома автомобілями. За попередніми даними, правоохоронець був у стані алкогольного сп’яніння», – розповіла речниця ДБР Львова Тетяна Муравель.  

Досудове розслідування триває. У винуватця аварії взяли зразки крові для проведення експертизи.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ