Читайте нас в соціальних мережах

Через бійку, яка призвела до смерті людини, тернополянину загрожує до 10 років в'язниці

Середа, 27 березня 2024 11:43
Слідчі скерували до суду кримінальне провадження, розпочате щодо 33-річного жителя обласного центру.

Чоловіка підозрюють у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції краю, події розгорталися восени минулого року.

"8 жовтня до лікувального закладу було доправлено потерпілого з тілесними ушкодженнями. Чоловік не зізнавався хто заподіяв йому травми, було лише відомо за яких обставин це сталося – разом зі своїм кривдником напередодні вони розпивали алкогольні напої", – розповіли правоохоронці.

Після лікування у денному стаціонарі тернополянин був переведений на амбулаторне лікування, проте через деякий час його стан здоров’я різко погіршився. Лікарі не встигли госпіталізувати хворого – він помер.

Судово-медична експертиза показала, що смерть чоловіка пов’язана з раніше отриманими травмами. Поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини житель Тернополя.

Зібрані докази слідчі скерували до суду. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ