Читайте нас в соціальних мережах

Скерували до суду справу щодо колишніх заступників голови Тернопільської ОВА Дем'янчука та Гайдука

Понеділок, 25 березня 2024 18:26
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду справу щодо двох колишніх заступників голови ТОВА - Ігоря Гайдука та Ігоря Дем'янчука, яких на пару з Михайлом Головком, колишнім головою Тернопільської облради звинувачують у вимагання та отриманні хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка. 

Сьогодні, 25 березня 2024 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно двох колишніх заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації за обвинуваченням у вимаганні неправомірної вигоди від підприємця.

"Як вже повідомлялось, у червні 2023 року вказаних осіб було викрито на вимаганні понад 2 млн грн від підприємця за здійснення оплати за заборгованістю Тернопільської ОВА перед ТОВ за роботи, які вже виконані та прийняті у 2022 році, а також за сприяння укладенню нових і фінансуванню чинних договорів з товариством. Дії осіб кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна", - відзначили у САП. 

Нагадаємо, справу стосовно ексголови Тернопільської облради, матеріали відносно якого були виділені в окреме кримінальне провадження, 27.02.2024 була скерована до суду.

 

На зображенні може бути: текст

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ