Читайте нас в соціальних мережах

Жителька села Іване-Пусте Тетяна Чаприк випустила збірку казок для дітей

Понеділок, 04 березня 2024 16:23
Жителька Тернопільщини випустила збірку казок для дітей.

До Всесвітнього дня письменника Тетяна розповіла Суспільному, що зробила це під час авторського проєкту "Казочки від Тетянки".

Це телеграм-канал, який дівчина створила 3 березня два роки тому.

"На початку повномасштабного вторгнення я вирішила створити канал з казками для дітей під назвою "Казочки від Тетянки". Завданням мого проєкту було заспокоювати діток під час тривог в укритті. Зараз завдання трансформувалося. Зараз записую аудіоказки для дітей, які вимушено виїхали за кордони нашої країни",каже Тетяна Чаприк.

Тетяна розповідає, зараз здобуває юридичну освіту і також цікавиться дитячою психологією.

Жінка також навчає дітей писати казки.

"Я отримувала повідомлення від батьків про заняття з їхніми дітками і вирішила створити марафон "Юні казкарі", де дітки 3 дні навчались писати казочку, навчались вірити у власні сили та швидко переступати «сходинки успіху». В марафоні брали участь і діти, які через війну проживають закордоном. Усі казки я опублікувала на своєму каналі", відзначає жінка.

Щоб записати аудіоказку дівчина використовує студійний мікрофон. Також розробляє зображення чи відеоролики.

"Крім роботи над каналом онлайн, я читаю казки у дитбудинках, та просторах де займаються діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування. Дуже хочу зустрітися з читачами, які виїхали", - наголошує Тетяна. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ