Читайте нас в соціальних мережах

Мера попередили: підеш знову на вибори – сядеш у сміттєвий бак!

Неділя, 26 липня 2015 09:57
Чортківчани розповіли своєму міському голові за яких саме обставин він може потрапити у люстраційний сміттєвий бак.

Про це пише сайт «Чортківщина без цензури».

Мера Вербіцького скоро посадять у сміттєвий бак?

Коли, приблизно, рік тому дуже популярним явищем стало люструвати чиновників з допомогою сміттєвих баків, я вважав це категорично не правильно. Наївно думав, що все має відбуватися відповідно до чинного законодавства, ще й інших переконував в цьому. Проте, моя думка кардинально помінялася, після того як близькі люди до оточення Вербіцького заявили, що він дальше вирішив балотуватись на посаду міського голови. Знаючи, про його "діяльність", мені це почути було дивно. Здавалося б що така людина мала б тихо відбути ще тих декілька місяців і чемно вступитися, а можливо і взагалі виїхати за межі не тільки нашого містечка, але і взагалі десь у ті закордонні місця де він має свою нерухомість, на яку ми йому дозволили заробити на цій посаді , через нашу байдужість і бездіяльність.

Але не тут було. Таких людей не змінить ніщо. Більше того, людина, яка практично нічого не зробила для нашого міста за останні роки, таке враження, має всіх нас за дурнів. Всі ми чудово розуміємо ,чому відбувається імітація того, що Вербіцький взявся наводити порядок в місті, і чому саме зараз, за декілька місяців до виборів. Чому все частіше почали появлятися статті , в яких виливається бруд на інших можливих кандидатів на посаду міського голови.

Дозволю собі відразу відповісти. Тому що ця людина думає, що нічого не помінялося і він може дальше використовувати чудово перевірену передвиборчу технологію. По-перше, потрібно розчистити собі дорогу, будь-яким шляхом, щоб до виборів підійти єдино можливим претендентом на посаду голови міста. Згадуємо попередню передвиборчу компанію. Як тоді на всіх міських газетах лився бруд на п. Білицю, Кожного тижня виходила антистаття про його діяльність. Також все більше вірю в ті чутки, що заступника Білиці замовив теж наш незмінний п. Вербіцький. Тому що є чіткий мотив, якщо Білиця такий поганий, то найбільш вірогідним кандидатом ставав саме його заступник (молодий, з хорошою репутацією, розумний). По-друге, потрібно людям нагадати, що в місті є хороший господар. Тому ремонт вулиць, освітлення, розмітку на вулицях та інше замилювання очей потрібно робити як можна ближче до виборів. По-третє, якщо про нього щось пишуть погане, треба розказати, що це все фейк. Як в тому випадку з програмою з телеканалу 1+1 "Гроші". Три дні п. Вербіцький не міг потрапити на своє робоче місце, бо там на нього чекали журналісти даного телеканалу. Відразу після їхнього від'їзду кинувся до того самого почесного громадянина Чорткова, який таке звання отримав на останній сесії міської ради, з проханням "порішати" ті матеріали які назбирали на нього і не тільки ці журналісти. Напевно порішав, не знаю за скільки, але відразу з'явилась стаття, що то були не журналісти, чи то не програма "Гроші", чи то взагалі нікого не було, "короче" то всьо фейк. Думаю без простої вуличної люстрації тут не обійдеться, бо інакше ця людина так не заспокоїться. Чуть не забув, думаю що до тижня максимум два на сайті Чортківських новин з’явиться нова стаття, або стара, можна просто назву поміняти, як завжди про мене і про моїх родичів. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 Вуйко 27.07.2015, 14:40
Фсьо за Фрейдом))) "Вербіцького скоро посадять у сміттєвий бак?" - то збіг чи назва нової статті?)))))))) ))))))))))
Скарга
0 #3 НДЛ - ПНХ 26.07.2015, 21:50
Таким самим замилюванням очей розмітками на дорогах, пішоходних переходах займається тернопільський мер Надул. Просто всі попередні роки своєї каденції лисий хабарник крав безбожно, а зараз став красти трішечки менше. Ремонти двориків, лавочки і таке інше піарить в усьому громадському транспорті, по телебаченні, в газетах, по інтернету. З усіма медіа підписав договори і ще з весни почав свою передвиборчу компанії. Лисого злодюгу треба не в сміттєвий бак саджати, а відразу в тюрму. Такого розкрадання бюджетних коштів, хабарництва та дерибану землі не було ні при одному меру.

НДЛ - ПНХ
Скарга
0 #2 патріоту 26.07.2015, 17:00
Якщо це російський сайт то надал пасивний підор!
Скарга
-2 #1 Патріот 26.07.2015, 14:52
А сайт то російський..... .
Скарга

Додати коментар