Читайте нас в соціальних мережах

Вісім навчальних закладів Чорткова доєднаються до екологічної акції

П'ятниця, 02 лютого 2024 17:23
У Чортківській громаді 8 навчальних закладів успішно пройшли відбір для участі в спільній програмі руху «Батарейки, здавайтеся» та «Епіцентру».

 

 Йдеться зокрема про ліцеї №1, №5, №7, гімназії №2 та №6, Горішньовигнанську, Росохацьку гімназії та ДНЗ №9.

У рамках акції навчальні заклади будуть забезпечені спеціальними коробками для збирання батарейок, плакатами, матеріалами для роботи зі спільнотою школи.

«Та найголовніше у цій історії те, що вартість перероблення всіх зібраних батарейок будуть оплачувати «Епіцентр» та бренди батарейок VARTA, Duracell, GP Batteries, Hausmark! Раніше утилізацію зібраних у громаді батарейок оплачували з  бюджету громади, при чому послуга ця доволі дорого вартісна», - наголошують у Чортківській міській раді.

Лише такий маленький вчинок – викинути батарейку не просто у сміття, а віднести її у пункт збору – допоможе планеті бути значно чистішою, кажуть організатори акції. Адже це про нашу відповідальність перед майбутнім поколінням: навчити та зберегти придатне навколишнє середовище для здорового та щасливого життя наших дітей та внуків.

Здати використані батарейки можна в контейнери, які встановлені у Чорткові на площі Героїв Євромайдану (неподалік міської ради) та по вул. Кн. В.Великого (поруч з супермаркетом «Європа»), а також у вказаних вище закладах освіти.


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ