Читайте нас в соціальних мережах

Замість дитячого майданчику збудують готельний комплекс?!

Понеділок, 20 липня 2015 19:34
Замість дитячого майданчику по вул. Петлюри, 2а - хочуть побудувати готельний комплекс.

Мова йде про чергову «сіру» схему продажу міської землі  площею 0,09га. Залізши на частину прибудинкової території там хочуть спорудити готель. Одна мешканці вул.15 Квітня 2, а також мешканців прилеглих будинків просять зупинити безчинство та скасувати рішення сорок сьомої сесії шостого скликання Тернопільської міської ради за №6/47/140. Натомість громада просить облаштувати там дитячий майданчик. Адже на 4 будинки у них є всього лиш одна спортивна зона, де встановлене футбольне поле.

За допомогою тернополяни звернулись до активістів тернопільського осередку ГО «Ідея нації».

«При будівництві готельного комплексу забудовник не лише забере частину прибудинкової території, але й знищить частину зелених насаджень, - зазначає голова тернопільського проводу ГО «Ідея Нації» Олексій Станько. – Громада обурена, адже на їхні скарги ніхто не реагує. Відтак вчора, на місці майбутньої забудови, ми провели збори на які зійшлися представники чи не з кожної квартири. Громада налаштована рішуче та вразі втручання забудовника на територію готові живим щитом захищати зелену зону»

Тернополяни зібрали більше 200 підписів проти будівництва готелю а також написали звернення де просять не видавати на дану ділянку містобудівних умов та обмежень, а також передати її  під прибудинкову територію мешканцям буд. № 2, що по вул. 15 Квітня для облаштування дитячого майданчика.

Віта Кукуруза 

Фото автора 

U9FQvNb21y4

 

Коментарі  

+1 #1 міша 20.07.2015, 21:01
:lol:
Скарга

Додати коментар