Читайте нас в соціальних мережах

Як військкомати Тернопільщини штучно викликатимуть "почуття патріотизму" у чоловіків?

Неділя, 19 липня 2015 14:18
Працівники військкоматів на Тернопільщині переходять усі рамки дозволеного. В цьому переконані мешканці краю, які побачили свої прізвища та особисті дані у ЗМІ як "ухилянтів" від мобілізації.

Щоправда, обласний воєнком обіцяє на цьому не зупинитись, але й оприлюднити згодом ще й адреси та посади "штрафників".

- Є Закон про захист персональних даних, а такі дії Катинського і його "команди" - повна маячня, права таке публікувати вони не мають! Я розумію є план мобілізаційний, його треба виконати і так далі, але такими діями людей хіба на ще один  "майдан" підняти можна! Хай би самі йшли, а то говорять лише популістські гасла про патріотизм, обов'язок перед батьківщиною.., - коментує ситуацію 35-літній батько двох дітей Володимир з Тернополя.

Його дружина Оксана каже, що зневірилися у новій владі більше, ніж за каденції всіх попередніх. Мовляв, тоді хоч кровопролитної війни не було, а зараз в Україні повний хаос.

- Найгірше те, що нічого в державі по суті не помінялося - як вирішували справи за хабарі, так і тепер - заплатив - непридатний, не маєш грошей - йди на фронт, - ділиться думками жінка. - Складається враження, що це кимось продуманий хитрий план з метою винищення нації. А ці списки?.. Це вже відкрита форма захворювання якогось у наших "доблесних" працівників військкоматів. Куди дивиться керівництво країни? Невже перед вседозволеністю окремих осіб "закривають очі" ті, хто мав би контролювати за цим процесом?

 

Коментарі  

+8 #3 чак 19.07.2015, 15:38
ката катинського давно пора посадити за його таксу 1500 хто хоче відмазатись
Скарга
+8 #2 Василько 19.07.2015, 15:08
Від цієї влади можна дочекатись тільки кулю в лоб. Все інше - їм по-барабану!
Скарга
+11 #1 стас 19.07.2015, 14:40
БІЛЬШЕ 30000ТИС СБУ,БІЛЬШЕ 30000ТИС МІЛІЦІЯНТІВ --- УСІХ В ЗОНУ АТО !! ВОНИ -ФАХІВЦІ!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ