Читайте нас в соціальних мережах

Бійцям АТО на передовій потрібна .. кава

Неділя, 19 липня 2015 09:53
Волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО готуються до чергової поїздки на схід по всій лінії фронту. Поїздка вже майже спланована, маршрут розраховано, адресні посилки, форма та берци - поскладано, але катастрофічно не вистачає кави, без якої волонтери не можуть вирушити в дорогу.

Кава - саме те, що бійці просять найбільше, на рівні з літнім взуттям, змінним камуфляжем, цигарками, серветками, овочами та водою. Відтак вирішити в дорогу без «збадьорюючого» напою – волонтери не можуть.

«Можливо комусь мама з Італії передала більше кави на одну пачечку. А може комусь подарували, а ви не п'єте її. А може ви давно хотіли чимось трішки допомогти армії, але все руки не доходили. Зараз саме чудова нагода долучитися до комплектації чергової великої відправки. Одна пачка будь-якої кави - це вже радість для бодай одного бліндажа чи блок-поста, - пише у соціальній мережі волонтерка Люба Вовк.

Звичайно, ми могли б придбати каву за кошти благодійників. Але направду вважаємо доречніше тратити фінанси на закупку оптових партій берців та  форми,  на технічні засоби, про які просять захисники. Саме тому й сподіваємось на підмогу небайдужих тернополян. Маємо ще близько трьох днів, аби назбирати мінімум 100 пачок кави»

Додаткова інформація за телефоном:  097-2-055-055

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Александр 19.07.2015, 10:24
Идут общие Вселенские процессы. Только слабоумные воюют. Донбасс. Причина и последствия. 3-й Род людей http:// 8) zahar-prav.live journal.com/139 34.html
Скарга
0 #1 123 19.07.2015, 10:23
Не маленикие и .........
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ