Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський армреслер Андрій Пушкар здобув «золото» у найпрестижніших змаганнях в Лас-Вегасі

Понеділок, 13 липня 2015 13:45
У боротьбі із 30-річним кременчанином Андрієм  Пушкарем 58-річному всесвітньовідомому рукоборцю Річарду Лупкесу не допомогли ні попередньо здобуті титули, ані слава. Наш земляк здобув абсолютну перемогу над досвідченим суперником з рахунком 6:0.

Нагадаємо, турнір «Vendetta Armfight 43» відбувся вчора, 12 липня, у Лас-Вегасі. Обидва спортсмени довго готувалися до поєдинку, «вивчали» суперника, невтомно тренувалися, аби гідно виступити перед багатомільйонною «армією» глядачів перед екранами телевізорів. Професійла ліга армреслінгу навіть сформувала спеціальну знімальну групу, яка готувала фільми про історії життя учасників змагань, їхнє становлення, прихід до армреслінгу, спортивну кар’єру та здобутки. Стрічку транслювали перед двобоєм.

Андрій Пушкар до виступу у цьому турнірі вже здобув чимало нагород. Попри свій доволі молодий вік він - багаторазовий чемпіон світу та Європи, володар кубку світу серед професіоналів «Nemiroff World Cup». Та, мабуть найголовніше, що в житті рукоборця є те, що він - професійний тренер та взірець для мотивації  для багатьох молодих спортсменів, які, як і їх наставник, прагнуть колись зійти на міжнародний «спортивний Олімп» з гімном України на устах. Вітаємо чемпіона з черговим досягненням та зичимо нових здобутків на кар’єрній ниві.

Додати коментар