Читайте нас в соціальних мережах

Завтра у Тернополі очікується третя хвиля мобілізації поетів

Неділя, 12 липня 2015 13:44
Вже втретє тернопільські поети зберуться на Логістичному складі допомоги бійцям АТО, аби разом зібрати якомога більше необхідних для фронту продуктів та речей першої необхідності. На літературно-музичний вечір запрошують усіх небайдужих тернополян.

- Замість вхідного квитка – закрутки, сало, ґумові тапочки та труси. Гості та учасники дійства зможуть оглянути запаси на складі, пожертвувати необхідну їжу та продукти, а також на вогнищі запекти сало і яблука, - розповідають волонтери Логістичного складу, що на вул. Збаразька, 16, - Нам треба зібрати багато: «Мівіни», закруток, тушонок, серветок, шльопанців, шкарпеток, трусів. На сторінці Логістичного центру допомоги бійцям АТО в мережі Фейсбук, є повний перелік необхідного.

Власне закрутки, білизна, взуття та інші необхідні речі і будуть своєрідними квитками на дійство.

Так, на складі в ім’я благодійності виступатимуть Світлана Андріїшина, Максим Мукомела, Зоряна Биндас, Роман Воробйов, Юлія Іванчук, Юрій Матевощук, Мар’яна Судова, Микола Шпаковський, Марта Томахів, Юрій Завадський та інші.

Початок літературно-музичного вечора завтра, 13 липня, о 18:00 годині. Адреса: м. Тернопіль, вул. Збаразька, 16 (гуртовня «Галант»).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ