Читайте нас в соціальних мережах

Наступної неділі в Тернополі оберуть Першу Леді

Неділя, 05 липня 2015 13:23
Десять тернопільських студенток претендують на звання Першої Леді Тернополя – 2015. Наймолодшій з них 16 років, найстаршій – 19.

Відбудеться конкурс краси і кмітливості в нічному клубі «Allure» 12 липня. Та однієї вроди, кажуть організатори, буде замало. Окрім традиційних дефіле, дівчата також готують і соціальні та екологічні проекти, які мають на меті допомогти місту чи порушують соціальну проблематику.

- Дівчата активно долучаються до різноманітних заходів, що зараз відбуваються у місті. Щодо творчої частини конкурсу, то готують свої теми вони самостійно – хтось робить акцент на забрудненні навколишнього середовища, хтось на питаннях соціальної адаптації дітей-сиріт тощо. Переможницю обиратиме професійне журі, - розповідає представник оргкомітету конкурсу «Перша Леді Тернополя – 2015» Ольга Заверуха.

Вже зараз на сайті «20 хвилин» відбувається голосування за конкурсанток. Та з дівчат, яка отримає найбільше голосів стане володаркою титулу «Леді глядацьких симпатій». Щодо самих конкурсанток, то серед них є як такі, що вперше беруть участь у конкурсах краси, так і такі, що мають подібний досвід і, навіть, були переможницями як Олена Смакоус, яка цьогоріч виборола вже дві корони – «СтудМіс ТНЕУ» та «СтудМіс Тернопільщини».

Конкурс краси «Перша Леді» в Тернополі відбудеться вже восьмий рік поспіль. Його переможниця представлятиме наше місто на загальнонаціональному рівні. Фінал всеукраїнського змагання найкрасивіших та найрозумніших дівчат нашої країни відбудеться у столиці по завершенні регіональних конкурсів.

Додати коментар