Читайте нас в соціальних мережах

"Файне місто". День перший: 6000 відвідувачів, "селфі", ріки пива і океан позитиву (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Субота, 04 липня 2015 12:32
Голосно, позитивно та сонячно стартував перший день фестивалю «Файне місто – 2015». За приблизними підрахунками, у перший день фесту завітали на музичне свято близько 6000 відвідувачів як з України, так і з-закордону.

Перше, що варто відзначити – це серйозна організаційна складова. Черг на концерт майже не було завдяки відмінній роботі волонтерів та ініціаторів заходу. На вході перевіряли рюкзаки – приносити з собою алкоголь сюди забороняють. Втім, його достатньо було на самій території фестивального містечка. Зрештою, аби гості не були голодними, для них тут представлено і широкий асортимент різноманітних наїдків – від козацького борщу до реберець москалика, запашного шашлику і китайської локшини – всього тут достатньо на різний смак та гаманець.

Учасників та відвідувачів музичного дійства забезпечили також і найнеобхіднішим – є тут камери схову, душові кабінки, діє прокат велосипедів, автопарковка, функціонує інфоцентр, працюють медики, перукарі, тату-майстри. Протягом трьох днів гості свята можуть розміститися у наметовому містечку – безкоштовному і платному. Є тут і спортмайданчик, лаунж-зона, десятки сувенірних лавок тощо.

Сьогодні організатори очікують ще більше гостей, адже вчора багато людей не змогли добратися на фест, адже був робочий день. До пізньої ночі відпочивальників розважатимуть відомі музичні гурти з України та з-закордону. Хедлайнерами вечора є «Скрябін та друзі» та «Hardkiss». Для зручності до 02.00 години ночі розвозитиме людей «фестивальний автобус», який курсуватиме від Збаразького кільця до повороту на територію «Файного міста». Тож усіх любителів драйву, непідробних емоцій та справжньої музики чекають на території міжнародного аеропорту, що в с. Смиківці.

Коментарі  

+2 #1 Сало в шоколаді 04.07.2015, 12:51
Голосно, позитивно і сонячно гуляють тернополяни, є повід, війна закінчилася, ніхто не гине, можна і репетувати на горі людей...цивиліз ація..
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ