Читайте нас в соціальних мережах

У шумському лісі тернопільські високопосадовці «розстріляли» портрет Януковича

Вівторок, 30 червня 2015 17:18
Організований ГО «Тризуб» табір «Дух нашої давнини» відкрили вчора на території оздоровчого закладу "Гайдарівець", що у Шумському районі. Зручності там мінімальні, але цілком задовільні для проведення вишколів. Побували там і обласні керманичі та, навіть, повправлялись у стрільбі.

- Стріляли ми із пневматичної рушниці і пістолета у портрет колишнього "нелегітимного", який має вже давно бути в міжнародному розшуку. Звісно портрет там опинився випадково, потрібна була будь-яка основа для закріплення мішеней, але рука не тремтіла, - ділиться враженнями у мережі «Фейсбук» директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Віктор Мацикур.

Разом із ним на  відкриття табору приїхав і голова облради Василь Хомінець, який на відкритті розповів про свій досвід таборування та додав, що в організаціі "Тризуб імені Степана Бандери" він з 1993 року.

Своє основне функціональне призначення оздоровчий заклад поки не виконує, адже між попередніми власниками досі йде судова тяганина. Втім вишколи там проводитимуть.Серед дисциплін там тактична медицина, робота зі зброєю, стрільби (пневматика), теренова гра, таборування, історія, краєзнавство.

- Очікуємо чотири зміни табору по 7 днів кожна. Цей табір є завершальним етапом проекту, що переміг поряд з іншими на конкурсі від департаменту. На першому етапі навчанням було охоплено 2,5 тисячі старшокласників з усієï області, - зауважив Віктор Мацикур. - Як тільки вдало закінчиться суд, обласна влада спробує викупити в комунальну власність цей табір, тоді виділимо кошти з обласного бюджету, відновимо все, змінимо назву і будем мати місце, де можем дешево оздоровлювати дітей з області та гостей.

11241616 10205247765647983 8601886086193214131 n

Додати коментар