Читайте нас в соціальних мережах

Катинський: вручення повісток на вулиці є законним

Вівторок, 30 червня 2015 14:00
Чинне законодавство не забороняє вручати повістки на вулиці, в розважальних закладах тощо. Немає обмежень і у який час доби це потрібно робити.

Про це сьогодні під час брифінгу заявив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський.

«Законом не визначено де і коли повинні вручатись повістки. Тобто ми маємо право оповіщати людину на вулиці чи у будь-якому закладі. Це раз наголошує, що вручення повістки  проводиться з метою встановлення особи та її проходження медкомісії. І лише після вияснення усіх деталей, перевірки усіх даних, проходження медкомісії, буде визначено чи людина підлягає призову чи ні», - наголосив Володимир Катинський. 

 

Коментарі  

+1 #2 ГОЙ 30.06.2015, 18:43
От для чого потрібна була революція, так званої,гідності - щоб тепер людей відловлювати, як бродячих собак і закидати до каталашки. З людьми поводяться, як з бидлом, щоб поменше задавали питань про тотальну корупцію в країні та варварські тарифи, про розкрадання державного майна, запасів надр та землі. Щоб простолюдинам, доведеним до зубожіння, не приходило б в голову думок про бодай би якісь протестні акції. Людей рахують за скотське стадо і гонять на убой.
Скарга
0 #1 Ваня 30.06.2015, 17:05
Фіг то правда. що хворих не мобілізовують. Реально навіть медогляду по правилах не проводять. Окрім того, людей навіть із не погашеною судимістю забирають до війська - пане Катинський у який спосіб? НАРОД ВЖЕ ПОЧИНАЄ ПРОЗРІВАТИ ВІД ВАШИХ МЕТОДІВ! а, ЧИ НЕ ПОРА Б вам САМИМ ПРОЯВИТИ ОБОВ"ЯЗОК ПО ЗАХИСТУ БАТЬКІВЩИНИ?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ