Читайте нас в соціальних мережах

Черговий незаконний кіоск встановили у парку Топільче. ФОТОФАКТ

Середа, 24 червня 2015 17:45
У Тернополі немов з-під землі ростуть незаконно встановленні кіоски. Черговий МАФ нещодавно з’явився на зеленій зоні у парку Топільче поблизу входу на «Козацький острів».

Про це повідомляють читачі «Тернополян».

«Вочевидь «підгодовуючи» тернополян до виборів в місті нарешті почали щось робити. Відтак взялися і за реконструкцію парку «Топільче». Частину парку перекрито, тому всі тіснять лише на території до входу на Козацький острів. Розумію, що незручності тимчасові тай парк нарешті приведуть до ладу. Але вочевидь не все так просто. Поки триває реконструкція – «підприємці» готують «нові» торгові палатки для нового реконструйованого парку. Нещодавно поблизу входу на Козацький острівок в’явився незрозумілий кіоск. Ніхто не бачив як його споруджувати та головне коли. Думаю про законність цієї споруди навіть не варто говорити», - пише пан Михайло. 

DSC03608

DSC03609

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Вован 26.06.2015, 23:03
Це сральня спеціально лисого полтінніка
Скарга
0 #1 Сергій 24.06.2015, 22:16
Та в кінці кінців правоохоронні органи звернуть увагу на публікації??? У прокуратури зняли загальний нагляд. Тепер все в руках Богомола і Гукалюка. Очільники міліції вас для чого поставили? А якщо не справляєтесь нахєр з пляжу
Скарга

Додати коментар