Читайте нас в соціальних мережах

Аби підтримати добровольчі батальйони - у Тернополі пікетували міліцію

Вівторок, 23 червня 2015 12:16
Під стінами обласної міліції сьогодні, 23 червня, пройшла мирна акція на підтримку добровольчих батальйонів.

Близько півсотні тернополян прийшли підтримати бійців батальйону "Торнадо". Нагадаємо більше двох тижнів навколо батальйону "Торнадо" точиться скандал, бійців звинувачують в гвалтуваннях, крадіжках та інших злочинах. Відтак четверо військовослужбовців сьогодні приїхали до Тернополя, аби розповісти хто і чому намагається ліквідувати цілий батальйон.

"Репресії проти батальйону "Торнадо" почались тому, що всі бійці є патріотами та люблять свою державу. Вочевидь тепер - це злочин, - розповідає боєць "Торнадо" Олексій. - Почалось все тоді, коли "Торнадо" зупинив вантаж з продуктами від генерала міліції Анатолія Науменка бійцям ЛНР. Відколи бійці перекрили цю "доріжку" почались репресії проти батальйону".

Додамо, що батальйон "Торнадо" був сформований відразу після Майдану. Відтак зараз бійцям закидають, що серед них є багато засуджених, які сьогодні не мають права тримати зброю у руках. За словами військового прокурора, на базі перебувають 170 людей, 43 із яких раніше були засуджені. 18 червня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про розформування роти "Торнадо". Бійці ж в свою чергу - не здаються та продовжують боротись як і з зовнішнім ворогом так і з внутрішнім.

Акції на підтримку бійців батальйону "Торнадо" вже пройшли у багатьох містах України.

Сьогодні тернопільські волонтери везуть чергову гуманітарну допомогу як і бійцям батальйону "Торнадо" та і іншим групам військовослужбовців. Після поїздки на Схід вони обіцяють знову зібратись на мирну акції, аби розповісти про ситуацію почуту з перших вуст.

C5cJ FwIxxY

bfV53sGPbpI

GH0WAcWOzn4

oY2ugD7ezfg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 галина 23.06.2015, 12:45
А вам аби бандит1в плодити. ви п1дтримаете кого завгодно. Ви що вир1шили. що ви тут хазя1 1 будете робити що хочеьте. не звертаючи увагу на закон 1 владу. Розум в1дсутн1й повн1стю. Що хочу - те 1 роблю - такий у вас дев1з7 Чи. може. як я вважаю. так 1 правильно?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ