Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільську молодь запрошують допомогти волонтерам під час канікул

Середа, 10 червня 2015 08:29
Школярів, студентів волонтери Тернополя запрошують стати їх помічниками у проведенні збору допомоги для наших захисників під час літніх канікул.

Волонтерські пости розташують біля магазину "Сільпо24" (вул.Петлюри, 2б), "Сільпо" (вул.15 Квітня, 5а), "Калина" (вул.Симоненка, 3), "Універсам" (просп.Злуки, 25) та "Епіцентр" (вул.Поліська,7).

«Якщо ви школярі, у вас зараз канікули, і маєте бажання допомогти бійцям, то відгукніться! Якщо ви студенти, і на канікули не їдете додому по районах, то відгукніться! Якщо ви мешкаєте поруч цих магазинів, і це вам спростить задачу, то також відгукніться!», - закликають волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО.

Записатися в добровільні помічники можна за номером телефону (097)2-055-055 або безпосередньо прийшовши на склад, що по вул. Збаразька, 16.

Зібрані продукти харчування, засоби особистої гігієни, кошти - є надзвичайно важливими, бо заповняють полиці складу, щоб згодом відправитися на передову до бійців, адже війна триває, і хлопці мають постійну потребу у необхідних речах.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ