Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі «стандартами» ще досі керує ставленик Хоптяна з "лівими" дипломами Тешнер (документи)

Вівторок, 09 червня 2015 13:40
Державним підприємством «Тернопільстандартметрологія» ще досі керує скандальновідомий Микола Тешнер.

На його совісті не тільки смертельне ДТП, але свідченнями його ж підлеглих, сотні тисяч розкрадених державних коштів. До того ж, чиновник отримав «липові» дипломи про вищу освіту.

Нагадаємо, що Микола Тешнер з 2003 року незаконно призначався та перебував на посадах без відповідної освіти з підробленими дипломами про вищу освіту. Про це рік писало видання «За Збручем». Микола Тешнер вказує, що у 2001 році закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Міжнародна економіка». Та чомусь диплом йому виписали на бланку ще «совецького» зразка. Нагадаємо, тоді Україна святкувала 10-річчя своєї незалежності.

Сьогодні є документальні підтвердження того, що диплом таки підроблений. Таку відповідь на запити правоохоронних органів надали спочатку ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий, а потім і перший проректор Шинкарик.

IMG 3478

IMG 3476

Крім того, у лютому 2014 року особисто тодішній голова Тернопільської ОДА одіозний Валентин Хоптян направив міністру економічного розвитку та торгівлі рекомендаційного листа щодо призначення Миколи Тешнера на посаду директора «Тернопільстандартметрологія». «Член Партії Регіонів з січня 2003 року,» - вказував тоді Валентин Хоптян, як одну з головних позитивних рис пана Тешнера для призначення на посаду.

IMG 3474

IMG 3475

Ще рік тому проти Тешнера виступали представники ВО «Свобода», та тодішній голова ОДА від націоналістів Олег Сиротюк з дивних причин нічого не зробити, аби втілити у життя закон про очищення влади.

Громадськість області сподівається від нового губернатора Тернопілля Степана Барни добросовісної роботи. Є надія, що активного майданівця Степана Степановича рекомендаційні листи Хоптяна та «американські президенти» не стануть агрументом для залишення на посаді директора ДП «Тернопільстандартметрологія» Миколи Тешнера.

Правоохоронні органи все ж мають дати належну оцінку підробці дипломів та розкраданню коштів зі сторони Миколи Тешнера.

Коментарі  

0 #5 Ориська 28.06.2016, 21:09
Дійсно Мамця Попова - чоловік онкохворий, а вона на сльозах працівників гроші загрібає, совість і руки як у Тешнера по вуха в бруді і крови, щоб їй вернулися чужі біди і сльози, здохни сука
Скарга
+2 #4 Таміла 10.06.2015, 20:01
Тешнер з Кулиною Мамцьою Поповою Капустихою дальше залякують підприємців і розказують їм на гроші для звого і Тешнера збагачення
Скарга
+1 #3 ЗК 10.06.2015, 00:35
В клітку і возити по місту, щоб люди плювали на скота, обісцяти, а тоді в зону на пітушатню.
Скарга
-1 #2 Адвокат 10.06.2015, 00:17
Тешнер є вбивця. Керуючи автомобілем в нетверезому стані, він врізався в грузовик. В результаті ДТП його замісник загинув. Тешнер викинув його з машини на узбіччя дороги і втік з місця події. Якщо б нелюд відвіз його відразу до лікарні, то замісник залишився би живим. Помер він від крововиливу в легені, а простіше задихнувся власною кровю. По тому Тешнер дав величезного хабаря слідчому і той сфальсифікував справу. Водієм зробили підставного водія і кримінальну справу стосовно Тешнера закрили. Далі ще страшніше: Тешнер почав шантажувати сімю покійного. Син Тешнера Женя підпалив вхідні двері в квартирі вдови. Потім мусора за гроші сфальсифікували кримінальну справу проти сина покійного і тримали та били його в підвалі тернопільського кпз. Після декількох днів тортур над старшим сином покійного замісника до вдови приїхав син Тешнера Женя і заявив, що якщо вона не забере заяви, то син буде лежати в могилі рядом із своїм батьком. Додав ще, що росте ще молодший син і його може чекати така ж сама доля. Вдова з переляку забрала заяву і її сина відразу побитого відпустили. Цинізм, садизм, бандитизм і кругова мусорська порука.
ТЕШНЕР ВБИВЦЯ !!!!!
ТЕШНЕРА РАЗОМ ІЗ СЛІДЧИМ ПОТРІБНО ПОСАДИТИ В ТЮРМУ І ІЗОЛЮВАТИ ВІД СУСПІЛЬСТВА ДОВІЧНО !!!!!
ТЕШНЕР - ЦЕ ЦИНІЧНИЙ ЗЛОЧИНЕЦЬ І БАНДИТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте тут: te.20minut.ua/.../...
Скарга
+2 #1 василь 09.06.2015, 14:22
"забашляв" кому потрібно і вс е тихо і мирно... так само як у його "собутильника" Федорціва начальника інспекції захисту прав споживачів, який попався на хабарі і нічого!!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ