Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни обурені вартістю переправи через місцевий став

Понеділок, 08 червня 2015 16:08
Неприємною та фінансово-невигідною виявилася поїздка та теплоході «Герой Танцоров» для сім’ї Марущаків з Тернополя. Вчора сім’я вирішила позасмагати на Дальньому пляжі, та настрій автоматично був зіпсований, коли почули про ціну проїзду.

- Хлопчина, котрий збирав гроші, сказав, що незалежно від того чи їдете ви в одну сторону, чи у дві, вартість складатиме 15 гривень за одного. В результаті нам довелось викласти 45 гривень за те, що добрались на пляж. Стільки ж вартувала б поїздка від причалу на Дальньому назад, але нам легше було визвати таксі, за яке ми заплатили 20 гривень, добравшись до центру, - обурюється Микола Марущак. – Хіба це справедливо? На основі чого формується така ціна і чому я повинен платити саме таку суму?

З таким же невеселим настроєм на пароплаві їхали й інші люди, які вперше цього року зібрались на пляж. Минулого року ціна в одну сторону була 5 гривень, а цьогоріч, виходить, піднялася втричі.
- Найобразливіше те, що гроші почали збирати вже після того, як судно відплило і ми б з радістю вийшли, якби почули ціну раніше, та не вистрибувати ж було у воду! – продовжує дружина пана Миколи. - Чому не видають квитків? При таких цінах – це необхідність! От був би у мене квиток і, вважаю, за ним я би мала право поїхати з пляжу не доплачуючи! Пригадую, у пресі писали, що вартість проїду не підніматимуть… цікаво що це тоді?

Тернополяни переконливо просять КП «Тернопільелектротранс» переглянути тарифи, а місцеву владу посприяти у вирішенні цього питання, адже встановлені ціни неприйнятні за сучасних умов для пересічних громадян. Чи декількахвилинна переправа на інший берег на старезному теплоході тепер також має стати предметом розкоші?

Коментарі  

0 #4 пан 09.06.2015, 11:29
І будуть возити і люди будуть, якщо ви жмети гроші на прогулянку на катері то не пи*діть тут, а їздіть на компанію по 5 грy. Вам культури ще потрібно навчитися, ато поїдете на дальній пляж набухаєтеся, обр*гаєте його полишаєте мусо, а потім виходите і кричите "Європа Європа", розберіться з собою а потім пишіть такі коменти)

П.С.
На катері нормальні пацани працюють, і відповідають за свою роботу!=)Респек т
Скарга
+1 #3 крафт 09.06.2015, 09:48
хлопе, та то понятно, що ти там робиш, але не роби з мухи слона - який в с*аці рарирет? рухлять. Позаздрити можуть? о Бооооже! та то позор - починаючи від покраски, яку наліпили зверху без нормальної попередньої обробки і закінчуючи тими лавками-страховиськами!
ціна невиправдана і фігні не городи по поводу 10-15 чоловік мінімуму, окей?там останній раз як я був, то і стоячі були, бо люди не мали де сісти, при чому є верхня і нижня палуби! не стали ви більше палива використовувати , а то що зросли на дизель ціни, то ти не драматизуй - людей на теплоході не меншає, ціну можна було підняти ну хоча б до 10 гривень в один бік, а припустім повна прогулянка щоб вартувала 20. Але дофіга ж мені получається тепер відвалити, щоб на пляж і обратно жопу прокатати! захланні ви люди і всі вже просікли, що \краще скинутися і добратися до центру за ті ж 20 рублів - на компанію то по 5 гривень, а ви возіть-возіть по 15, скоро взагалі самі кататиметься на тій іржавитині))))) ))))))) :lol:
Скарга
-2 #2 Олег М. 08.06.2015, 23:20
А що ви хочете, ціна пального зросла в рази, 15грн - це ще взагалі халява, як для прогулянки на такому теплоході на такі відстані (десь 15 літрів дизпалива йде на рейс, а мінімальна к-сть пасажирів в основному 10-15 чол. і якщо довготривалий час більше людей немає, то в рейс так і відправляється катер).
Як була вартість 10 грн, то в одну сторону було 5 грн, тепер же такого попросту немає, виходите чи ні, ціна одна (навіть квитків таких по 7.50грн не існує). Причал "Дальнього пляжу" не центральний, тому зайшовши звідти ви можете здійснити прогулянку лише в один бік до центру за стандартною ціною.
Такі ціни встановили в управлінні транспорту.
Далі, білети давно видаються саме 15 гривневі, можливо раніше, коли таку ціну тільки затвердили, їх ще не було, але це явно пару днів минулого року.
А у випадку, якщо і 10 гривневі, то їх просто теж потрібно використати напевне.

На рахунок "старезний теплохід"... хіба що, раритетний, ексклюзивний. Багато міст може позаздрити нам, адже суден в такому стані вкрай мало залишилось
це завжди і було розкішшю взагалі-то.
Скарга
0 #1 тернополянка 08.06.2015, 16:16
Я також зіткнулася з такою проблемою. Декілька разів перепитала хлопчину та "Парію" чому так, відповіді так і не почула.Він нервово нагадав що немає значення куди я пливу ціна одна. Щоправда, на зворотньому шляху він вже зробив вигляд що мене не замітив і за грошима не підійшов.І білети видають не 15 гривневі (як вартість проїзду), а 10 гривневі (за двох ми отримали 3 білета по 10 грн).
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ