Читайте нас в соціальних мережах

Що насправді спорудять у парку Шевченка замість Каси з продажу квитків

Четвер, 04 червня 2015 12:22
"Тернополяни" вже писали про розриту територію поблизу "Шинка" у парку ім. Т. Шевченка. Нагадаємо, на початку травня ділянку, де раніше стояла Каса з продажу квитків на катамарани - розрили.

Тернополяни, що часто гуляли зі своїми дітьми на дитячому майданчику, що стоїть поруч переймались, що там планують спорудити черговий генделик з продажу пива. Однак завідувач парку ім. Т. Шевченка Богдана Олещук запевняла – на території парку не планують жодної незаконної забудови. Там лише проводять реконструкцію старого кіоску на новий.

«Старе приміщення Каси для продажу квитків – повністю прогнило, оскільки стоїть на тому місці більше 20 років. Ми навіть пробували розмальовувати кіоск, що він вписався і інтер’єр дитячого майданчику, але не зважаючи на зовнішній вигляд - всередині все прогнило. Людина, що продавала квитки, не може працювати в таких умовах. Звісно ми не маємо коштів, аби самим придбати кіоск. У цьому нам допомагає власник ресторану «Шинок» Ігор Мамус»

Додамо, що жінку обурила така реакція тернополян, мовляв краще б менше засмічували парк та озеро, аніж реагували на подібні речі. Також пані Олещук не заперечила, що територію де раніше стояла Каса - збільшили. Зробили це з метою комфорту працівника. Відтак довкола Каси мали обладнати доріжку.

Однак на вказаному місці стоїть дерев'яний кіоск одразу з двома віконцями та двома окремими входами. Вочевидь один і справді буде використовуватись як Каса з продажу квитків на катамарани, однак яке призначення другої кімнати - невідомо. Тернополяни знову б'ють на сполох та сподіваються, що поруч з дитячим майданчиком ніхто не наважиться продавати пиво чи цигарки. 

 d973e37f0d9bdf13c90aa76876854927 M-1

P1240308-1

P1240985-1

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ