Читайте нас в соціальних мережах

Я дув у драгер, він показав нуль, - заступник міського голови Збаража каже, що не сідав п'яним за кермо

Понеділок, 20 лютого 2023 17:20
Анатолій Качка Анатолій Качка
Днями, працівники патрульної поліції Тернопільщини зупинили автомобіль марки "Фольцваген". 

Так, 12 лютого, о 18.36 на вулиці Протасевича, 2 , що у Тернополі, правоохоронці зупинили іномарку, за кермом якої сидів заступник міського голови Збаража Анатолій Качка. 

За словами правоохоронців, чиновник був напідпитку та на прохання патрульних відмовився проходили тест на місці. 

На Анатолія Качку було складено протокол - за відмову проходити алкотестер. Відповідальність по такому протоколу на перший раз 17 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік. Відмова від проведення огляду тягне за собою таку ж відповідальність як за керування в стані алкогольного сп'яніння.

16 лютого матеріали по даній справі відправили до суду.

За словами Анатолія Качки, він був тверезий, бо дув у драгер, який показав результат "0". 

"Вони мене зупинили, я подув в драгер, драгер показав нуль, принесли і включили другу камеру, принесли другий дагер, я відмовився, я не вважаю себе п'яним, я дув у драгер, і він показав нуль, знімали два рази відео. Я буду йти в суд, я дув в драгер, там був нуль, для чого включали два рази камеру. Нехай покажуть запис там є, що я дув у драгер. Я буду судитися", - відзначив Анатолій Качка. 

До слова, Анатолій Качка народився 19 жовтня 1968 року в селі Новики Збаразького району. Має дві вищі освіти — педагогічну та економічну, колишній голова Збаразької РДА. 

Нагадаємо, нещодавно "Тернопляни" писали, що у Збаражі п’яний керівник комунального підприємства вчинив ДТП. 


Додати коментар