Читайте нас в соціальних мережах

На муз-фестиваль до Тернополя їде легендарний соліст знаменитої групи «AC/DC»

Субота, 23 травня 2015 16:13
Море драйву, неприхованих позитивних емоцій та незабутніх вражень чекає цьогоріч на тих, хто відвідає музичний фестиваль «Файне місто». До когорти знаменитих музикантів, які виступатимуть на сцені фесту нещодавно приєднався це один відомий виконавець – Дейв Еванс.

Саме він був першим солістом популярної у всьому світі австралійської рок-групи «AC/DC». Зараз йому 61 рік, проте Дейв не покидає сцену і продовжує займатися музикою. Так у Тернополі він співатиме пісні-легенди разом з триб’ют-гуртом «D/C Train». Усі трибюти, які співатимуть кавери, мають офіційне право на виконання пісень зірок рок-музики.

- Цього разу ми вперше відкриємо триб’ют сцену, і це нове не лише для нашого фестивалю, але й для аналогічних, що проходять в Україні, - кажуть організатори «Файного міста». – Сподіваємось, що відвідувачам така ініціатива сподобається, адже лунатимуть хіти Metallica, AC/DC, Rammstein, Scorpions, Iron Maiden тощо.

Щодо запрошених виконавців, то 3-5 липня на території тернопільського аеропорту виступатимуть такі гурти, як «The Hardkiss», «Бумбокс», «Скрябін і друзі», «O. Torvald», «Jinjer», «Brutto», «Табула Раса», «Один в каное», «Vivienne Mort», «Фіолет», «Тінь Сонця», «Элизиум», «Роллікс», «Тостер» та інші.

Детальніше про програму фестивалю можна дізнатися на офіційному сайті фесту - fainemisto.com.ua. Продаж квитків – на сайті kasa.in.ua.

Додати коментар