Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Аліна Василик отримала титул найкрасивішої «міні» тернополянки. Фото

П'ятниця, 22 травня 2015 22:55
Чотирнадцять школярок змагались за звання «Міні міс Тернополя 2015». Юні красуні розповідали про себе, читали вірші, танцювали, співали та дефілювали 22 травня на сцені Тернопільського обласного театру актора та ляльки.

Загалом у конкурсі брали участь дівчатка віком від 6 до 11 років. Відтак конкурсантки змагались за титул кращої у відповідних вікових номінація:  «Міні Міс Тернопіль» у віковій категорії 8-9 років, «Юна Міс Тернопіль» – 10-11 років та «Маленька Міс Тернопіль» – 6-8.

Титул «Міні міс Тернопіль 2015» отримала Аліна Чарнош, "Маленькою міс" стала Еліза Абакумова-Бліхар, а звання "Юна міс Тернополя" отримала Аліна Василик. До слова остання красуня представлятиме Тернопіль у десятому ювілейному Всеукраїнському дитячому конкурсі краси «Міні-світ краси України – 2015». Змагання пройдуть у Чернівцяв з 30 травня по 7 червня. Як розповідають організатори дійства на юну красуню чекає насичений тиждень.

«Я не очікувала, що здобуду перемогу, адже кожна дівчинка достойна, - розповідає «Юна Міс Тернопіль-2015»  Аліна Василик. – Було важко готуватись до конкурсу, адже паралельно було навчання я мусила здавати ДПТ, готуватись до екзаменів. Всі екзамени здала на 12 і сьогодні здобула перемогу – це дуже приємно».

У майбутньому дівчинка мріє стати журналістом,  для цього поглиблено вивчає іноземні мови. Також красуня не виключає можливості зв’язати своє життя зі сферою моди, але, каже, що у неї ще є час подумати.

Як розповідають організатори дійства фестиваль краси не обійшовся без етапу-відбору. Загалом 50 маленьких тернополянок подавали заявку на участь у конкурсі. Організатор ж обирали  найталановитіший.

«Підготовка до фестивалю краси і таланту «Міні міс Тернополя» тривала  близько 1, 5 місяці. Це дуже клопіткий процес, як для учасниць так і для їхніх батьків. Адже наших красунь щодня потрібно було возити на репетиції та загалом допомагати готуватись до конкурсу. Дівчаток ми відразу намагались налаштувати на те, що переможниця буде одна. Думаю нам це вдалось, адже сьогодні всі юні конкурсантки тішились, що зуміли гарно показати себе, свої таланти», - розповідає організатор конкурсу Ольга Заверуха. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар