Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

В Тернополі показали модну альтернативу. ФОТО, ВІДЕО

Четвер, 14 травня 2015 18:12
Молоді дизайнери зі всієї України сьогодні презентували свої колекції під час студентського показу мод «Альтернатива», що пройшов у рамках Тернопільських днів мод.

До Тернополя з презентацією своїх доробків приїхали представники навчальних закладів із Хмельницького, Чернівців, Києва, Артемівська та інших міст.

Як зазначає координатор цього святкового дійства Марія Гудима, саме майданчик модних показів у Тернополі дає суттєву підтримку випускникам училищ, коледжів, інститутів для подальшого професійного розвитку і сприяє створенню нових робочих місць. Відтак молоді дизайнери презентували понад 20 колекцій одягу.

«Моя колекція носить назву «Веселка». Вона створена з легких тканин на основі геометричних ліній. Колекція  лляна у поєднанні з макраме. У моєму бачені веселка – це усмішки, радість, позитив. Тому моделями моєї колекції сьогодні є діти. Родзинкою колекції є деталі. На цьому я хочу наголосити, що краса в деталях, дрібничках, які підкреслюють весь образ», - розповідає дизайнер з Артемівська Оксана Хмілєвая.

Додамо, що цього року вперше студентського показу мод «Альтернатива» набув статусу конкурсу.

Ідею відзначення кращих колекцій запропонував постійний меценат «Тернопільських днів моди» Тарас Демкура. У такий спосіб він хоче не тільки морально, а й матеріально підтримати талановиту молодь, яка би в майбутньому на гідному рівні представляла Україну на світових модних шоу. Премії за кращі роботи учасники конкурсу отримали у таких номінаціях: «Prêt-à-porter», «Folk», «Pro-art» і «DeLux».

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ