Читайте нас в соціальних мережах

Найкращими бійцями у зоні АТО можуть стати безробітні тернополяни

Четвер, 07 травня 2015 18:57
Чоловіки, які довго перебувають у пошуках роботи, а відтак «муляють око» сільським головам – можуть стати найкращими бійцями.

Про це під час засідання колегії ОДА заявив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський. Отож він закликав голів РДА вплинули то керівників сільських рад, аби ті подали по  1-2 військовозобов’язаних, які вже тривалий час «шукаюсь себе» на мирній території та можуть стати професіоналами військової справи у зоні АТО.

«В першу чергу Збройні сили зацікавлені в розвитку економіки та підприємств. Тому закиди, що мобілізація руйнує роботу підприємств – неприпустимі. Завдання кожного сільського голови подати по 1-2 військовозобов’язаних. І для цього не треба руйнувати колективи організацій. Важливо здійснити належним чином оповіщення чоловіків–відчайдух, які нічим не замаються. Вони стануть справжніми воїнами. Всю своє енергію такі бійці кинуть у бій. Та головне, що ці хлопці стануть Героями і повернуться додому живими"

Отож Володимир Катинський закликав новопризначених та перепризначених голів РДА зустрітися із місцевими воєнкомами, подивитися на планові завдання та переконатись, аби виконати план мобілізації – не потрібно руйнувати роботу підприємств.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ