Читайте нас в соціальних мережах

На 65-му році життя не стало Заслуженого лікаря України з Тернополя

Неділя, 09 жовтня 2022 11:43
Гірка втрата для медичної спільноти Тернопілля: у засвіти пішов Заслужений лікар України, керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Михайло Ярославович Джус.

 Відомого лікаря не стало вчора, 8 жовтня. Йому було 64 роки…

Михайло Джус народився 25 березня 1958 року на Борщівщині. Закінчив Чернівецький медичний інститут за спеціальністю "Лікувальна справа". З 1994 р. був головним лікарем Тернопільського міського центру швидкої допомоги, керував комунальним некомерційним підприємством тернопільської обласної ради "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Окрім того, Михайло Джус тричі обирався депутатом Тернопільської міської ради та був багаторічним головою міської організації Української народної партії.

«Важка втрата для Тернополя. Помер Заслужений лікар України, керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Михайло Джус. Все своє життя Михайло Ярославович присвятив медицині і порятунку людей, віддано і вірно служив на своєму лікувальному фронті, боровся за стукіт кожного серця. Співчуваю рідним, колегам та всім, хто знав цю чудову людину. Вічна пам’ять!», - йдеться у дописі мера Тернополя Сергія Надала.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять !!!

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ