Читайте нас в соціальних мережах

На дороги Тернопільщини наносять розмітку (відео)

П'ятниця, 16 вересня 2022 11:15
Попри те, що на час війни всі проєкти по будівництву доріг, їх капремонту чи реконструкції – призупинені, на Тернопільщині продовжують покращувати проїзд.

Як розповіли в Автодорі, наразі здійснюється виключно експлуатаційне утримання автошляхів. Зараз роботи ведуться на ділянках, де оновили покриття, але не встигли нанести розмітку.

"Із ремонтно-будівельного сезону залишилася низка доріг із новим покриттям, однак без засобів організації дорожнього руху. Додати ці елементи було заплановано у 2022 році.

На жаль, через російське військове вторгнення в усій країні призупинено ремонт доріг державного значення. Тому ми ухвалили рішення нанести на відремонтованих торік дорогах тимчасову розмітку", зазначили в пресцентрі Служби автомобільних доріг.

Нещодавно такі роботи виконали на ділянці дороги Т-20-02 Тернопіль - Скалат - Жванець від Смиківців до Гримайлова. Коли Уряд дозволить відновити ремонтні роботи на автошляхах, тимчасову розмітку замінять на довговічну із холодного пластику, як це передбачено проєктом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могли обвалитись: поблизу Тернополя відремонтували аварійний шляхопровід та міст (відео)

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар