Читайте нас в соціальних мережах

У Мишковичах попрощалися з загиблим на Донеччині Героєм Орестом Клошником (ФОТО)

Середа, 14 вересня 2022 20:45
В останню дорогу у селі Мишковичі Великоберезовицької громади провели загиблого захисника України Клошника Ореста Васильовича.

Життя 34-річного воїна обірвалося під час ракетних обстрілів, які завдали окупанти рф на Донеччині.

Останню шану Герою прийшли віддати рідні, друзі, однокласники, вчителі, сусіди, односельчани, побратими, військовослужбовці та усі небайдужі люди, які разом з сім’єю Ореста Клошника розділяють їхнє страшне горе.

Кривава війна забрала життя надзвичайної людини, справжнього патріота, молодого батька, люблячого чоловіка, прекрасного сина та брата, вірного друга та зразкового воїна. У пам’яті односельчан Орест Клошник назавжди залишиться життєрадісним, веселим, усміхненим, добрим, справедливим та чесним…

Народився Орест Клошник 5 лютого 1988 року у селі Мишковичі. Після закінчення місцевої школи вступив до Тернопільського національного економічного університету (ЗУНУ).

У 2009 році був призваний на військову службу, а 2017 року – одружився з коханою Людмилою. Разом з дружиною мешкали у селі Ладичин та прожили у шлюбі 5 щасливих років. У подружжя народилася донечка Єлизавета.

Орест Клошник працював водієм у ТОВ «Техно-Буд-Центр», але через повномасштабне вторгнення рф в Україну, 6 березня, став на захист рідної держави.

Був солдатом, навідником в/ч А4056 у «гарячих точках» Донеччини, де мужньо захищав кожного з нас протягом 6-ти місяців. Проте, 7 вересня ворожа ракета обірвала молоде життя воїна. Оресту Клошнику назавжди 34 роки…

Похоронили воїна у рідних Мишковичах.

У Героя залишились дворічна донечка Єлизавета, дружина Людмила, батько Василь, мати Галина та сестра Мар’яна.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким! 

Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Зі сльозами і на колінах у Мишковичах зустріли тіло загиблого воїна Ореста Клошника (ФОТО)

 

kloshnyk_orest1.jpg

kloshnyk_orest11.jpg

kloshnyk_ores22.jpg

kloshnyk_orest14.jpg

kloshnyk_ores223.jpg

kloshnyk_ores44.jpg

kloshnyk_orest55.jpg

kloshnyk_orest91.jpg

kloshnyk_orest92.jpg

kloshnyk_orest93.jpg

kloshnyk_orest95.jpg

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ