Читайте нас в соціальних мережах

У сквері на Миру комунальники спробували почати вирубку дерев під скандальну будову (відео, фото)

Понеділок, 27 квітня 2015 19:20
У сквері по вулиці Миру сьогодні вже почалися перші пробні вирубки дерев. А саме у тій частині, яка згідно документів міської ради не увійшла у межі рекреаційної зони і підлягає забудові.

Про це повідомили громадські активісти.

Сьогодні близько обіду група працівників намагалася почати вирубку дерев на скандальній земельній ділянці у сквері на Миру. Вони встигли спиляти кілька кущів. «Коли ми прибули, робота була у самісінькому розпалі, - розповів голова обласного осередку громадської організації «Ідея нації» Олексій Станько. – Під пилу потрапили кілька невеликих дерев та частина куща калини. Нам пояснили, що це хворі та пошкоджені екземпляри зелених насаджень. Я одразу викликав міліцію.»

Робітники, які зачищали сквер, намагалися поїхати з місця своєї попередньої діяльності. Та активісти наздогнали їх. Тоді на місце прибули і міліціонери. «Представник фірми, яка спилювала дерева, не мав при собі жодних супровідних паперів на вирубку. Чоловік відмовився давати пояснення правоохоронцям,» - продовжив Олексій Станько.

На думку активіста, таким чином чиновники та забудівник намагалися здійснити пробну вирубку дерев і перевірити пильність громади мікрорайону Дружба.

Нагадаємо, минулої суботи, активісти громадської організації «Ідея нації» знесли перший паркан забудови скверу по вулиці Миру.

brEcGKenf Y

 

g8doNiUpAcQ

 

iYzsceZ85p0

 

NLj8SOoZFBw

 

jSVPD0-N3lY 

Коментарі  

0 #10 Оксана 01.05.2015, 20:09
Залишить того Олексія в спокої,це розумна молода людина,хороший активіст,сам бідний як церковна миша.Не чіпайте його,а розбирайтесь з людьми ,в чиїх руках мільйони!!!
Скарга
0 #9 ще трохи 28.04.2015, 21:23
Ніна або нін...надал мягко кажучи е псевдо патрійот ....но він умудрився поставити раком громадян тернополя...но це не означае що ця поза в нього буде надовго....рано чи пізно ним займуться серйозні люди а не ці клоуни в камуфляжах.....
Скарга
0 #8 Микола 28.04.2015, 16:34
і знову незаконна вирубка та забудова. Відчуває надал що це останні його місяці на посаді тмоу спішать його подєльнікі розпочати будівництво, щоб потім було важче заборонити.

наступного разу потрібно думати кого обираємо, а то надіялись що хабарника вдягнути у вишиванку то він одразу патріотом стане
Скарга
+1 #7 Юрко 28.04.2015, 15:20
Ніна, взагалі то стаття не про Олексія а про безчинство міської влади. По Матлі питання двояке. Матла отримав земельну ділянку ще за часів левківа і заставного. Сплачував орендну плату. Погодився не забудовувати стаіон, якщо йому нададуть рівноцінну ділянку в іншому місці.
Скарга
-2 #6 Ніна 28.04.2015, 09:59
Всі такі тут розумні, а ви вкурсі що цей "активіст" Олексій є активним захисником Матли який хоче стадіон забудувати на Злуки????
Скарга
+2 #5 Слідчий 28.04.2015, 01:40
Треба Панця труханути за базу відпочинку в затоці на одещині, яку йому подарував Кайда. Тоді він як крушник накопав на камінського по "архбудсервісу" по витратах восьми мільйонів без тендерів, по кайддовій сміттєпереробні й лінії, по екрану табло на центральному стадіоні ( надал купив табло менше за розмірами, а на "зекономлені" гроші купив і поставив біля драмтеатру вже як свій власний екран і крутить піар про себе зранку до вечора) та ще по багато інших свободівських фінансових оборудках нарив Панцьо. Кайда списав будинки на базі відпочинку в затоці, як такі що прийшли в негодність і обласна рада відмовилась від землі. Панцьо ж після цього через місцеву владу спокійнісінько переоформив землю вже на себе. Тепер Панцьо допомагає надалу знищувати дерева по всьому місті. Та й по зеленбуду достатньо можна накопати кримінальних справ. Так що бандюга Панцьо пора братися за тебе найближчим часом. Чекай гостей, хабарник.
Скарга
+3 #4 ще трохи 27.04.2015, 21:25
Прихвостень панцьо пережив вже не одного мера ....тож славити він їх навчився добре....
Скарга
+3 #3 Іванівна 27.04.2015, 21:09
як "пузате начальство" міняє позицію,коли активісти почали говорити за Надала,чесне слово виглядає як в 40- х рр,хх століття.Слава Великому Вождю НадалУ!Дякуємо вОЖДЮ за щасливе дитинство!Ганьб а міській раді і всім її прихвостням!!!! :-x
Скарга
+5 #2 ще трохи 27.04.2015, 19:56
Слава вождю надалу-сталіну! за бруківку за газони за будови.за все за все......
Скарга
+5 #1 ще трохи 27.04.2015, 19:51
Судячи з слів пана панця.люди мають подякувати надалу за щасливе та безтурботне життя в місті .мрії.тернопіль ....
Скарга

Додати коментар