Читайте нас в соціальних мережах

Надал знову без аргументів вимагає у «Тернополян» спростувати інформацію та залякує міліцією

Неділя, 26 квітня 2015 06:46
Міський голова Сергій Надал знову вимагає у сайту «Тернополяни» спростувати інформацію викладену в одній із наших статтей. 

Зокрема, вчора ми опублікували новину під назвою «Вже у найближчі дні може початися знищення частини скверу по вулиці Миру (фотофакт)», де вказується, що під сокири будівельників може потрапити одразу 15 сотиків зелених насаджень по згаданій вулиці.

Чомусь витяг взятий з кадастрової карти та фотографії місцевості не є доказом того, що у міській раді «випадково» утяли кусень скверу на Миру. Також, як аргумент, у публікації використалися витяги з листівок, які були розклеєні ще у вересні минулого року по значній частині мікрорайону Дружба.

У свою чергу, Сергій Надал почав погрожувати міліцією. Наводимо текст відповіді міського голови повністю: «В засобах масової інформації, зокрема, Інтернет ресурсі «Тернополяни» (http://ternopoliany.te.ua) оприлюднено інформацію з приводу неправомірних дій з боку посадових осіб Тернопільської міської ради, депутатів щодо будівельних робіт поблизу скверу на вул. Миру. Враховуючи вищенаведене міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до правоохоронних органів, зокрема прокурора міста та начальника міського відділу УМВС України в Тернопільській області з проханням вжити передбачених законом заходів та перевірити достовірність зазначеної інформації, дати правову оцінку даної інформації та діям осіб, що її оприлюднили, в також вжити, в межах компетенції необхідних заходів реагування, про що інформувати Тернопільську міську раду. Також міський голова звернувся до Інтернет-редакції з вимогою спростувати зазначену інформацію. У разі відмови, Тернопільська міська рада відстоюватиме свої права у судовому порядку.»

Як доказ своїх висновків, наводимо на тільки «скрін» відповіді Надала, але всі рішення міської ради, які стосуються згаданої земельної ділянки, та фото листівок розклеєних минулого року по Дружбі, витяги з яких використані у підготовці статті.

Та знову ж очікуємо від Сергія Надала та його депутатської більшості пояснень про те, чому частина скверу (15 соток зелених насаджень) на Миру потрапила в оренду з правом житлової та громадської забудови приватній структурі «Акваріум-1»? Хто дав вам право давати забудовувати один з найстаріших скверів на Дружбі?

002

 

001

 

003

 

rish1

 

rish2

 

rish3

  

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 ще трохи 30.04.2015, 16:23
крим забрали вічливі люди,,,а тернопіль грабують нормальні люди,,,,,
Скарга
0 #3 Тернополянин 28.04.2015, 19:57
Цим "нормальним" "людям" пора вже за грати. За союзу за такі "нормальні" злодійсько-хаба рницькі оборудки дали б вже вишку.
Скарга
-1 #2 ще трохи 26.04.2015, 11:07
Тоже хочу до нормальних свободівців'під скажіть де можна записатись до них хочу теж бути в долі на всі дерибани і забудови....про сти їм господи....
Скарга
+1 #1 роман 26.04.2015, 10:15
Це нормальні люди,які створюють для людей нормальне життя ,будують житло,упорядков ують місто.А ще надрукуйте фотки тих,бандитів,як і це все пишуть і так хочуть до влади,що готові рідну маму продати.Де ваші фотографії іяк вони виглядають,дайт е щоб був вибір.Але люди мудрі і все самі оцінять,а ви дураки пишіть.Прости їм ГОСПОДИ,бо не знають,що творять.
Скарга

Додати коментар