Читайте нас в соціальних мережах

Молодому хлопцю бракує 90 тисяч доларів, щоб жити

П'ятниця, 24 квітня 2015 17:10
Рідні та близькі 25-річного тернополянина Петра Миклащука просять врятувати життя хлопцю. У нього діагностували рак крові, зараз потрібно зібрати 90 тисяч доларів на операцію в Туреччині.

За словами лікарів, хвороба ця (хронічна мієлоїдна лейкемія, гепатоспленомегалія) вкрай рідкісна, схожий діагноз ставлять приблизно одній людині на сто тисяч. Ускладнює ситуацію і те, що Петро народився із вадою серця. Поки львівські медики заборонили проводити операцію, на даному етапі лікування вона може призвести до фатальних наслідків.

Втім, навіть якби й можна було, родина не має такої суми, аби оплатити доровартісну операцію. Саме тому родичі звертаються до небайдужих людей, котрі мають можливість допомогти та дати шанс на повноцінне життя молодому хлопцю. Кошти просять перераховувати на картковий номер матері Петра:
4149 4978 3391 6465 Миклащук Марія Адамівна.

Коментарі  

0 #1 Dantshik 13.09.2017, 20:44
Шалом!
Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я,востан ову і перемагати смерть!
Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!
Радість в Господі, сила наша!
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
(Матф.5:4)
Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ