Читайте нас в соціальних мережах

Мер Львова розповів чому до Тернополя не їдуть туристи

Неділя, 19 квітня 2015 14:09
У нещодавньому інтерв’ю виданню «Новое время» градоначальник Львова похизувався тим, як зробив з міста лева центр туризму в Україні. Андрій Садовий каже, що у Тернополя також би були шанси бути на рівні з столицею Галичини, якби не одне «але»…

За словами очільника Львова, декілька років тому він зібрав найбільш впливових місцевих бізнесменів і запропонував їм зробити туризм візитівкою рідного міста, адже це – прямі інвестиції в розвиток. Для цього почали ремонтувати дороги, шукати шляхи залучення туристів. І все вдалося.

Мер Львова каже, що до Тернополя туристи не їдуть через жахливі дороги.

"Поруч зі Львовом безліч цікавих замків і міст - Тернопіль, Івано-Франківськ. Але тури для туристів зриваються через нерозвинені дороги, які закінчуються рівно за межами Львова ", - констатує Садовий.

Отож, тернопільському меру його львівський колега вкотре натякнув на найбільшу проблему, яка відлякує туристів. А так як в Тернополі практично відсутнє виробництво, ставку потрібно робити на те, чим ми багаті і в цьому питанні явно лідирує розвиток туристичної галузі через створення відповідних умов. Та хіба добереться до Тернополя турист, якщо весь настрій залишить в ямах на дорогах?

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #10 Ладман 08.05.2015, 22:47
Яке відношення Садовий має до доріг в Львівській області? Порівняйте дороги в Львові і в Тернополі. Тут якраз видно хто скільки краде. Злодюга Надаль тільки тепер перед виборами спохватився і почав піаритися ремонтами проїздів у дворах будинків. А де був всі попередні роки свого царствія? Крав разом зі своїм халуєм Штемповським безбожно. МШЕД розорили і поставили Штемповського приватну луцьку фірму відмивати грошенята. Якби надалюга не крав гроші, то дороги могли б бути навіть ще кращі аніж у Львові. Наше місто набагато менше і зробити дороги набагато простіше. А так маємо те що маємо: дороги в місті горбаті, а далі від центру з ямами.
РS. Надал крав, краде і буде надалі обкрадати Тернопіль. Досвід набирав ще в податковій, а в мерії ще більше вдосконалив. Так що не бачити тернополянам в місті нормальних доріг за цього з цим казнокрадом, як і туристів. Архітектура міста перетворилася на суцільні кіоски, базари і кнайпи. Як сказав Антон Геращенко на зустрічі з тернополянами - за кого голосували, то те й маєте, іншими словами - нюхайте своє гімно.
Скарга
+1 #9 Олег 20.04.2015, 10:56
власне правда, дорога закінчується за межами Львова, а от вже гірших доріг як в Львівській області пошукати ще треба. Зробили львівську об'їздну і на тому обмежились. "Шикарна" об'здна в Золочіві, колеса можна загубити,як в принципі і частина дороги Львів-Тернопіль до м.Зборів. Вже не один голова Облдержадмініст рації Львова декларував що це діло честі зробити дорогу Львів-Тернопіль , от видно всю їхню честь(((
Скарга
-2 #8 Вввв 20.04.2015, 00:27
Тут тільки дибіли коментують? Дороги в Львові і в львівській області це далеко не одне і теж.
Скарга
+1 #7 pp 19.04.2015, 23:55
Як на мене, то Львів біля Тернополя, а не навпаки. Не був того року ві Львові, але в минулому році у Винниках трактором було важко проїхати, а золочівська об'їздна ввійде в історію, як ділянка дороги міжнародного значення без покриття. В самому Львові на бруківці можна колеса лишити, особливо на Городоцькій. Нехай Садовий не хвалиться про дороги, бо зроблять перевірку, чи всі виділені кошти пішли на дороги.
Скарга
+3 #6 Степан 19.04.2015, 22:36
Львівський мер собі просто погнав. Дорога Львів-Тернопіль завжди була найгіршою якраз з львівського боку. а об'їзна біля Золочева - це просто жах
Скарга
+6 #5 Андрюшка 19.04.2015, 15:01
Тільки садовий забув сказати, що найгірша частина дороги Львів-Тернопіль є в межах Львівської області... важко уявити яка сумна доля чекала б на Львів якби андрій івич свого часу не зібрали "найбільш впливових місцевих бізнесменів" і не закрутили роботу:)
Скарга
+3 #4 Ігор 19.04.2015, 14:54
Ви брехун тому що ви займаєтесь підміною понять "вкладали гроші в ремонт доріг" в реальності це євро 2012 і вам прийшли і зробили дороги а не ви вкладали. Ви крали буде більш правдиво!
Скарга
+6 #3 Андрій 19.04.2015, 14:49
От брехун напрямок на Луцьк і на Ковель нехай прокатається.
Брехун був і залишився.
Скарга
+9 #2 Ігор 19.04.2015, 14:46
Ви праві на 100% якби у Львові меньше крали то до Тернополя були б дороги, найгірша дорога знаходиться у львівській обл траси львів-тернопіль . Браво проводьте далі таку політику. Маю надію пане Садовий що і ваші оборутки теж скоро будуть викриті, і вам не вдасться замаскуватись маскою євро мера !!!
Скарга
+10 #1 Олена Богданівна 19.04.2015, 14:23
Якраз в Тернопільській області дороги є. А от Львівська область .... Дороги бажають кращого
Скарга

Додати коментар