Читайте нас в соціальних мережах

Сергій Кузнєцов просить про металобрухт для нової скульптури, що прикрасить Тернопіль

Неділя, 19 квітня 2015 10:01
Відомий тернопільський митець Сергій Кузнєцов просить тернополян поділитися з ним металобрухтом, аби створити черговий шедевр з непотрібних речей.

Запчастини від комп'ютера, фотоапарата, автомобіля, мотоцикла, механізми від годинників - усе це матеріали для творчості Сергія Кузнєцова. Він робить скульптури та прикраси з непотрібних речей. Частину таких робіт тернополяни вже мали змогу побачити на подвір’ї  пивної ресторації «Ковчег». Також у рамках митецького фестивалю «Ї» різноманітні фантастичні фігури виставили для огляду при вході в Український дім «Перемога».

Відтак талановитий скульптор пропонує тернополянам поділитися з ним непотрібним металобрухтом. Для цього при вході в Український дім «Перемога» стоїть корзина, куди й варто складати те, що тернополяни збираються відносити на смітник. Сергій Кузнєцов додає, увесь зібраний брухт буде використано на створення ексклюзивної скульптури-пам’ятки, що прикрасить місто.

Оглянути химерні скульптури Сергія Кузнєцова та, головне, поділитися із ним новим матеріалом для роботи тернополяни можуть сьогодні, 19 квітня.

P1230915

P1230912

P1230917

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ