Читайте нас в соціальних мережах

Військовий з Тернопільщини отримав почесну медаль від Президента України

Середа, 22 червня 2022 16:50
Чимало жителів Тернопілля сьогодні зі зброєю у руках захищають країну від російського агресора, ризикуючи власним здоров’ям і життям. Скільки їх повернулося додому у труні… та незламний дух українців неабияк лякає ворога, адже ми стоїмо за власну свободу.

 

Ми маємо ким пишатися. Так, Президент України Володимир Зеленський нагородив медаллю військовослужбовця з Тернопільщини, яки на Донеччині, де відмінно справилися із поставленими завданнями. Тарас Вікторович Каленик був відзначений державною нагородою — медаллю "Захиснику Вітчизни".

Відповідний Указ №416/2022 оприлюднили на офіційному сайті президента.

"За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагородили медаллю "Захиснику Вітчизни" - Каленика Тараса Вікторовича", - йдеться в документі.

За інформацією спеціалізованих військових видань, військовослужбовці, серед яких і воїн з Тернопільщини, вступили у бій із російськими окупантами у Донецькій області, де проявили мужність, героїзм, стійкість та рішучість при виконанні бойових завдань в умовах, пов'язаних з високим ризиком для життя, за що і були представлені до нагороди президентом України Володимиром Зеленським.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ