Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян закликають завтра гідно зустріти тіло загиблого бійця АТО

Четвер, 16 квітня 2015 13:28
Із зони АТО він повертається на рідну Тернопільщину в труні. Михайло Григоришин пройшов найгарячіші точки - Іловайськ, Донецьк, Мар’їнка, Чорнухине і зустрів смерть на Луганщині, так і не дочекавшись свого 25-літнього ювілею.

Зараз тіло вже на півдорозі додому. Через Тернопіль його везтимуть завтра, тож місцевих жителів волонтери просять прийти та гідно зустріти героя, який поклав своє життя на вівтар української свободи та перемоги над агресором.

- - 17 квітня о 9 годині через Збаразьке КПП будуть везти загиблого героя Михайла Григоришина. Тернопіль. вставай! Людина їде у вічність! – пише у Фейсбуці волонтерка Самооборони Тернопільщини Лілія Мусіхіна.

А вже у неділю 19 квітня о 10 годині відбудеться похорон солдата. Поховають його у рідному селі Панівці Борщівського району.

Михайло загинув 31 січня 2015 року у с. Чорнухине Луганської області. Мобілізований був 12 квітня 2014 року. Служив у 51 бригаді, згодом – у 128 гірсько-піхотній. Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ