Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни самотужки взялися «ремонтувати» дороги в дворах (ФОТОФАКТ)

Четвер, 09 квітня 2015 15:03
Таксисти кажуть – через глибочезні ями в дворах будинків №7, 9, 11, що на вул. Л. Курбаса в Тернополі, не хочуть навіть заїжджати туди і для цього готові навіть зробити знижку пасажирам.

Мешканці довколишніх будинків нарікають – такою дорогу зробив забудовник, який зводив будинок на вул. Л. Курбаса, 7. До цього дорожнє покриття хоч і не було ідеальним, але мало більш-менш пристойний вигляд. Ситуацію змінило будівництво – важка техніка з будматеріалами спричинила руйнування асфальту всередині дворів. Спочатку людям обіцяли відремонтувати зруйновану дорогу, втім зараз, очевидно, забудовник вирішив забрати свої слова назад і чекає, поки це зробить місцева влада.

Жителі двох багатоквартирних будинків неодноразово зверталися із скаргами в мерію, однак там так нічим і не допомогли.

В редакцію сайту «Тернополяни» надійшов лист від місцевого мешканця з фотографіями того, як люди самотужки взялися ремонтувати проблемну ділянку дороги. Так, хтось із жильців засипав декілька ям будівельними відходами, що, скоріш за все, залишились після ремонту.

«Такий «ямковий ремонт» до першого дощу, але ж не губити людям колеса в тих ямах…от і рятуються як можуть. А влада тим часом ремонтує ті двори, де живуть чиновники…Хтозна, може й на Алясці колись буде свято?», - пише читач. 

SAM 3063SAM 3064 

Коментарі  

0 #1 Сусід 24.04.2015, 00:18
Протягнути хабарника надала голою сракою по тих ямах, щоб добре прочухав очко і почав повертати вкрадені з бюджету міста гроші.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ