Читайте нас в соціальних мережах

За мільйон гривень на окраїні Тернополя облаштують Парк здоров’я

Четвер, 02 квітня 2015 10:00
Ідею зробити місце, де могли би відпочивати мешканці масиву Дружба виношували вже давно. І зараз така можливість з’явилася. У мерії кажуть, ідеальним для цього буде Парк «Загребелля», що неподалік міської лікарні №3.

Проект доволі затратний, лише перший етап робіт обійдеться міському бюджету у майже мільйон гривень.

- За ці кошти тут плануємо спочатку зробити зачистку самосівів та заростей, а вже згодом облаштувати дитячий майданчик, велодоріжки, доріжки для ходьби, близько 20 лавок з урнами для сміття, спортивний майданчик та оглядовий майданчик з перголою, - розповідає заступник начальника міського управління ЖКГ з питань благоустрою Олег Соколовський. – Центральна частина парку буде вкрита бруківкою. Згодом там візьмуться й за освітлення.

Поки ж проект перебуває на стадії остаточного затвердження і потребує низки дозволів на початок робіт. Однак, в управлінні ЖКГ впевнені, що Парку здоров’я у Тернополі однозначно бути. Там матимуть змогу відпочивати як хворі, що проходять лікування у медзакладі, так і пересічні тернополяни, мешканці масиву Дружба. Щодо жителів інших районів міста, то добиратися сюди їм буде проблематично, втім «Загребелля», кажуть у ТМР – не єдиний парк у Тернополі, тож проблем із тим, де відпочити у містян не має виникати.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ