Читайте нас в соціальних мережах

Громадські активісти Тернополя показали, що не дадуть вкрасти територію навпроти "Оріону" (ФОТО)

Субота, 28 березня 2015 17:39
Громада міста Тернополя неодноразово виступала проти розширення меж існуючого торгового ринку на вул. 15 Квітня. Позаяк, його директор виступав за встановлення навпроти радіозаводу «Оріон» нових кіосків і особисто виїжджав на місце, коли дізнавався про бунт місцевих.

Таким чином, були зрізані попередні насадження з метою подальшого встановлення там торгових рядів. Активісти ГО «Ідея Нації» переконані – права збільшувати площу цього ринку у керівництва ТОВ «Українська торгівельна компанія» немає. Аби не допустити подальшого свавілля бізнесменів, члени громадської організації влаштували там «зелену акцію» по висадці понад 50-ти декоративних кущів.

Акція розпочалась вранці о 9 годині. Попри дощову погоду, добровольці справилися швидко, висадивши саджанці у два ряди. Їхню ідею підтримували й люди, які проходили поруч.

- Жодне деревце, висаджене нами сьогодні, не буде знищено. А якщо комусь і простягнеться до цього рука, то ми прийматимемо жорсткіші міри, - заявляє голова проводу тернопільського осередку ГО «Ідея Нації» Олексій Станько. – Ні ми, ані громада не дозволимо забрати цей ласий шматок землі заради незаконного ведення бізнесу. Тож закликаємо керівництво ТОВ «Українська торгівельна компанія» не приймати радикальних мір та не переступати норми моралі і закону заради власного збагачення.

До слова, представниками ГО «Ідея Нації» також було викликано співробітників ДАІ. Вони задокументували факти паркування на «зелених зонах» автомобілів та пообіцяли притягнути до відповідальності їх власників, які влаштували там несанкціоновану парковку.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ