Читайте нас в соціальних мережах

Мерія Тернополя перевірить факт незаконної вирубки дерев та захоплення землі біля «Оріону»

П'ятниця, 27 березня 2015 14:28
Тернопільська міська рада створила комісію для перевірки факту незаконної вирубки дерев та захоплення земельної ділянки біля заводу «Оріону».

«Враховуючи факт неправомірної вирубки зелених насаджень та захоплення земельної ділянки за адресою вул.15 Квітня біля ПАТ «Тернопільський радіозавод «Оріон» створити комісію», - йдеться у розпорядженні мера.

До їх складу увійшли  працівники відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної поліції, відділу земельних ресурсів, відділу технічного нагляду, відділу благоустрою та екології, управління містобудування, архітектури та кадастру, управління правового забезпечення, прес-служби мерії.

Сьогодні, 27 березня, комісія має розпочати роботу з обстеження території незаконної вирубки дерев.

Після цього інформацію направлять для відповідного реагування в прокуратуру, МВ УМВСУ в Тернопільській області та Державну екологічну інспекцію в Тернопільській області.

Матеріали перевірки та пропозиції комісія має надати міському голові до 1 квітня 2015 року.

Як ми повідомляли, минулих вихідних комунальники намагалися зачистити територію під ще один ринок перед площею біля заводу «Оріон».минулих вихідних комунальники пнамагалися зачистити територію під ще один ринок перед площею біля заводу «Оріон».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ