Читайте нас в соціальних мережах

Скандальне будівництво на привокзальній площі може залишити без зв’язку весь Тернопіль? (фотофакт)

Понеділок, 23 березня 2015 06:31
Через котлован скандального будівництва на привокзальній площі у Тернополі проходить одного з головних кабелів зв’язку у нашому місті. Цей факт ретельно замовчують.

Адже існує реальна загроза пошкодження цього майже метрового у діаметрі комунікаційного з’єднання. До того ж, за висновками незалежних спеціалістів - це грубе порушення будівельних норм.

Самі кабелі проходять на глибині близько двох метрів. Всі вони сховані у захисні труби. Оскільки глибина ями набагато більша, забудівельник підпирає комунікації якимось металевими конструкціями. Потім всі ці зв’язкові комунікації будуть проходити під фундаментом нової споруди.

Земельні роботи тривали всі вихідні. На місце часто виїжджали спеціалісти «Укртелекому», які тільки чомусь спостерігають збоку і не б’ють на сполох. Як вдалося з’ясувати, кілька захисних труб таки пошкодили екскаватором. Їх швидко прибрали від людських очей.

У Службі безпеки України про це й факт говорити не хочуть, адже комунікації «Укртелекому» - не їх компетенція. Хоча з неофіційних джерел вдалося довідатись, що це ледь не головна телекомунікаційна «нитка» нашого міста. Будь-яке пошкодження кабелів може вплинути на наявність зв’язку у цілому місті.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #3 іванна 25.03.2015, 15:49
На фіга страшити людей?Той укртелеком на фік не потрібний.Там і інтернет г..но і від телефона майжекожен відмовлятись готовий Так що не робіть з мухи слона.
Скарга
+3 #2 Сергій 23.03.2015, 10:00
Навіть якщо СБУ і не має відношення до Укртелекомівськ их комунікацій, то варта нагадати що саме в Укртелекомівськ их комунікаціях прокладався державний спецзв"язок. На будь яких комунікаціях будувати заборонено.
Скарга
+3 #1 Чесний роботяга 23.03.2015, 08:48
Ну це взагалі п....ц . Хто їм дав дозвіл там будувати . Це ще раз доказує ,що у нас міська влада ніх.... не мисле в кресленях і не дослухаються до висновків архітекторів і звичайних людей. А що стосується СБУ то якраз це їхня компетенція ,бо якщо ці кабеля будуть проходити під фундаментом ,то в ці кабеля можуть врізатися агенти ФСБ і їм подібним і ніхто не буде бачити ,що з тими кабелями робиться .
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ