Читайте нас в соціальних мережах

Поки тернопільські матусі відпочивають, їхні діти – у колясках під вікнами кафе (ФОТО)

Субота, 21 березня 2015 12:54
З настанням весни на вулицях Тернополя побільшало матусь із малими дітьми. Якщо раніше прогулянки на свіжому повітрі були не завжди можливими через похмуру погоду, то зараз – саме час потішитися сонечку і теплу.

Втім, далеко не всі тернопільські панянки люблять такі походеньки. Комусь більше до снаги, наприклад, приємна розмова з подругами за чашечкою міцної кави і не просто серед вулиці, а там, де тепліше – у кафе.

У редакцію сайту «Тернополяни» надійшло фото від читачки, яка стала випадковим свідком «вигулювання дітей по-тернопільськи» (цит.). Місцева панянка залишила коляску з дитиною просто посеред вулиці, обернувши її до вікон закладу громадського харчування «Pasta Fresca».

- Звісно, поки дитина спить, можливо мерзне там на вулиці, мама часу не гає. Одним махом двох зайців – і в кафе посиділа, і дитину «вигуляла», - додає читачка Вікторія.

SAM 2513

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #8 Чітка Бандерівка 23.03.2015, 23:38
:eek: О то курви!!!Бухают в тому Файному місті поки хлопи по заробітках їздять.
Скарга
+1 #7 Іра 22.03.2015, 22:46
А може то тато так гуляє з дитиною. ..... ;-)
Скарга
+1 #6 Оксана 22.03.2015, 22:37
Чому зразу думати про таку маму, як про " тупу бабу ", " останню", " кончіту" . Міряють всіх під одну гребінку, обзивають, діагнози ставлять. Хто там знає, що вона там робить . Може забігла перекусити бо вдома не встигає. Люди, добрішими будьте!!!
Скарга
+1 #5 Оксана 22.03.2015, 22:32
Дикі люди! Біжиш деколи з каляскою , запізнюєшся на заняття з дитиною. Перед тобою , якби то культурніше висловитись , іде жіночка . Плентається. Обійти - то тільки виїхати на проїжджу частину . Зіхала з тротуару. Обіхала пані. Тепере треба виїхати на тротуар . Трохи стукнула коляскою бо колеса не встигла підняти передні. То такого наслухалися. На ти, по-перше, криком, " ще дитину перевернеш!!!!" , " де так гнати!!!"....що скажеш.,,., а зачіпати не хотілося. Про тих, що гуляють в будь-яку погоду теж думають , що вони божевільні . Осудити, покритикувати.. . Та будь-ласка. Впевнена, що та мама дбає про свою дитину, явно дитинка не мерзла. Звичайно, трохи небезпечно з точки зору, щоб хтось не забрав. Але ті хто там " тусуються " думаю не зовсім з привітом- дивляться за дітьми .
Скарга
0 #4 Таня-аня 22.03.2015, 10:55
а якби якийсь пес підійшов бездомний і вкусив ту дитину, а психічно-хвора людина і їй щлсь зробила? ви що на приколі?вона б не встигла і очима кліпнути та мама! або як то часто в такому віці буває, що дитина під час сну зригує...і що? захлибнутися має поки мамця встане і вийде? то безвідповідальн о!тупа баба! видно все життя по клубах лазила і навіть з дитиною без того, щоб не зайти потріщати язиками з подружками тепер не може! фууууууууууууу
Скарга
+1 #3 Катя 22.03.2015, 06:54
'Марзне' - мерзне
Скарга
+5 #2 Катя 22.03.2015, 06:52
у столиці такі випадки зустрічаються часто! Нічого тут поганого! А в нас у Тернополі як завжди.... Щось зробив не так як всі, відразу дивляться на тебе як 'баран на золоті ворота'.....І чому дитина марзне!!! Малюк чудово себе почуває у возику на свіжому повітрі!
Скарга
+3 #1 віктор 21.03.2015, 23:27
Якась та Вікторія хвора на голову і ноги!!!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ