Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі відкрили музей Леоніда Ковальчука

Четвер, 19 березня 2015 10:12
З нагоди 68-ї річниці з дня народження Леоніда Ковальчука, який очолював Тернопільський державний медичний університет впродовж 1997-2014 рр., відбулося відкриття музею на його честь.

«До експонатів увійшли нагороди і відзнаки Леоніда Якимовича, а також подарунки і подяки, які він отримав упродовж своєї діяльності на посаді очільника ТДМУ. Відтепер відвідувачі зможуть ознайомитися з низкою документів, переглянути світлини, на яких відображені важливі і урочисті моменти роботи відомого науковця і дбайливого керівника», - розповіли у прес-службі ТДМУ імені І.Горбачевського.

Серед найвагоміших нагород – Орден за заслуги ІІІ-го ступеня та Почесний знак Федерації профспілок України «За розвиток соціального партнерства».

«Експонати в музеї завжди нагадуватимуть нам про Леоніда Ковальчука, але найкращою пам’яттю про нього будуть все-таки наші справи і діла. Він любив студентів, тому їхні успіхи в навчанні будуть гідною пошаною, а високопрофесійна робота колективу також буде найкращою даниною його пам’яті. Він назавжди у наших серцях», - звернувся до присутніх ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда.

У прес-службі вузу повідомили, що музей Леоніда Ковальчука розташований у навчальній аудиторій № 3-А адміністративного корпусу ТДМУ. Таким чином кожен студент може перед чи після пар оглянути всі експонати, а решта бажаючих матимуть можливість відвідати музей у робочі дні після 15:00 год.

 

 

Фото сайту http://www.tdmu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ