Читайте нас в соціальних мережах

Депутат Тернопільської облради відпрацьовує бойові навики на полігоні

Субота, 14 березня 2015 08:20
Депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, у складі батальйону «Тернопіль» відпрацьовує бойові навики на військовому полігоні.

"Стрільба з пістолета та автомата, тактика ведення бойових дій, прийоми самозахисту, взаємодія між підрозділами, надання першої медичної допомоги та основні закони України – усе це викладають новобранцям батальйону спеціального призначення “Тернопіль”, -повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області.

Хлопці тренуються під керівництвом досвідчених офіцерів-правоохоронців.

Навчання проводиться по таких напрямках: вогнева, фізична підготовка, тактика дій на блокпостах, зачистка приміщень. Проводиться і вогнева підготовка. Працівники готуються, набираються досвіду.

“Курси військової підготовки повинен пройти кожен і бути готовим захищати зі зброєю в руках свою країну”, – в цьому переконаний боєць батальйону Володимир Болєщук. Чоловік зізнається, що нелегко, але назад відступати не збирається.

У обласній міліції кажуть, що в зоні проведення антитерористичної операції служить близько двохсот працівників міліції Тернополя та області. Майже 50 з них – бійці добровольчого батальйону “Тернопіль”.

Нагадаємо, що Володимир Болєщук є депутатом Тернопільської обласної ради де входить у фракцію Української Народної Партії.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ