Читайте нас в соціальних мережах

Етно-дворик «Коловорот», що в центрі Тернополя, закриють через недобросовісного власника

Субота, 07 березня 2015 14:15
Власнику етно-дворика «Коловорот» Віталію Красновському суд днями виніс вирок, згідно якого йому забороняється здійснювати підприємницьку діяльність та надавати послуги мобільного харчування протягом наступних трьох років.

Справа в тому, що бізнесмен обдурював не лише закон, оминаючи податки, але й не виплачував своїм працівникам заробітної плати. Крім того він не оформив їх на роботу, як того вимагає законодавство, не подавав в державні контролюючі органи звітності щодо цих працівників та не перераховував єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Такими діями чотирьом підлеглим за декілька місяців він завдав шкоди у розмірі 42 тисячі гривень та порушив соціальні права цих осіб.

Тернопільський міськрайонний суд «махінатора» визнав винуватим та призначив йому покарання у виді позбавлення права займатися діяльністю ресторанів на термін 3 роки.

Нагадаємо, що ще літом минулого року 15 працівників "Коловороту" звертались у міську раду зі скаргами, що в закладі їм не виплачували зарплату, що відвідувачам нелегально продають алкоголь, а бар не відповідає санітарним вимогам. Все це згодом підтвердила і перевірка, яка доручила власнику усунути всі порушення. Втім, це не допомогло.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ